Je hebt duikkleding én je hebt BARE duikkleding! Het merk BARE is gestoeld op drie principes: pasvorm, vakmanschap en innovatie.

Op woensdag 24 juni 2020 vanaf 19.30 uur geeft BARE je samen met AmilcoSports, de distributeur voor Nederland, België en Luxemburg, een online kijkje achter het merk en zijn producten.

Scott Mastrangelo, BARE Brand Manager, en Darrell Hepplewhite, die verantwoordelijk is voor de Europese markt, geven je een kijkje achter het merk, want wat en wie is BARE nu eigenlijk? Ze vertellen je over de innovatieve technologieën die worden toegepast in de BARE duikkleding, en de bijzondere materialen waarvan de nat-, droog- en onderpakken worden gemaakt.

Met één doel: jij moet comfortabel, veilig, warm en met volledige bewegingsvrijheid kunnen duiken, of dat nu in koud of warm water is en wat voor duiker je ook bent.

Van Joep Mol en Rogier de Boer hoor je wat AmilcoSports voor jou als BARE-duiker kan betekenen. Wie gebruiken de producten, welke pakken zijn perfect voor gebruik in Nederlands en Belgisch water en wat mag je aan service verwachten? In een uur tijd word je bijgepraat!

Patrick Van de Rostyne stelt onze speciale gasten aan je voor.

Speciale gasten

Tijdens de livestream komen BARE-ambassadeurs aan het woord: onderwaterfotografen Els Van den Borre en Werner Graf zijn enthousiaste BARE-gebruikers. Wanneer zij hun onderwaterfoto’s maken in tropisch of in koud water, zijn zij de trotse dragers van BARE-duikkleding. Met hun foto’s nemen ze je mee naar duiklocaties verspreid over de wereld.

Vragen

Heb je vragen over BARE en de producten? Stel ze in de chat tijdens de livestream! BARE en Amilco Sports zullen proberen zo veel mogelijk vragen direct te beantwoorden!

Anderen lezen ook:  In actie voor de Europese steur

Waar en hoe?

De BARE Online Special is te volgen op diverse kanalen:

Bare: www.facebook.com/BareSportsBenelux

Amilco Sports: www.facebook.com/AmilcoSports