De nieuwste editie van DUIKEN ligt weer bij je op de mat! In deze uitgave word je meegenomen op een onvergetelijke reis door het indrukwekkende Kroatië. Laat je betoveren door onze portfolio met unieke portretten van onderwaterwerelden. Verken de mysterieuze Pozo Azul ook wel bekend als de Mount Everest en ervaar de helende kracht van duiken met PTSS-patiënten. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we de Thule Arcos en Zeagle Fury QRL BCD en Xenos 7 mm van Fourth Element speciaal voor jou getest. Dit nummer digitaal lezen? Dat kan via de VIPKIOSK App of kijk hieronder.

De eerst volgende uitgave van DUIKEN ligt 3 augustus op je mat en in de VIPKIOSK app. Je kunt als abonnee deze gratis lezen en hier een mail over ontvangen. Hieronder lees je instructies op welke wijze je de VIPKIOSK App als abonnee gebruikt.

VIPKIOSK

Lees hier hoe je de App download en gebruikt voor abonnees:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier  of voor Android hier.
 2. Ga in de App naar Account en druk op Inloggen.
 3. Kies onderaan voor Account aanmaken.
 4. Kies het e-mailadres waarmee je de App wil gebruiken.
 5. Maak een wachtwoord aan. Een sterk wachtwoord bestaat uit 8 tekens: 6 letters (1 hoofdletter), 1 cijfer en 1 teken (bijv *,#,$)
 6. Voer je abonneenummer in. Deze vind je op het adresetiket van je magazine. Als je je abonneenummer niet weet, mail dan onder vermelding van je postcode en huisnummer naar digitaal@vipmedia.nl.
 7.  Sluit tot slot af met je postcode (cijfers en letters (NL) aan elkaar)
 8. Je kunt nu inloggen in de App met je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft je account niet via de mail te activeren.
 9. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle DUIKEN uitgave die in de App zitten op een rij.
Anderen lezen ook:  DUIKEN mei 2023 Nederland digitaal

Lees hier hoe je de App download en gebruikt als je geen abonnee bent:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier  of voor Android hier.
 2. Kies voor het All You Can Read abonnement. LET OP! Je sluit dit abonnement af via Apple of Google Play account. Afmelden kan dan ook alleen via Apple of Google Playstore.
 3. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle DUIKEN uitgave die in de App zitten op een rij.

Vragen over de VIPKIOSK?

Vragen? Kijk eerst op de “meest gestelde vragen” pagina op de website van VIPMEDIA. Mail daarna naar: digitaal@vipmedia.nl.

Abonnement

Nog geen abonnee van DUIKEN magazine? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen op de site en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.