Voor je ligt het juni nummer van DUIKEN. In deze uitgave nemen we je mee in de betoverende onderwaterwereld van Nederland. Ook lees je alles over haaien op de Bahama’s en leer je beter foto’s maken in de rubriek: Fotoschool. Ontdek daarnaast de fascinerende wereld van het techduiken en we voorzien je ook weer van handige shoppingtips. Dit nummer Digitaal lezen? Dat kan via de VIPKIOSK App of kijk hieronder.

De eerst volgende uitgave van DUIKEN ligt 29 juni op je mat en in de VIPKIOSK app. Je kunt als abonnee deze gratis lezen en hier een mail over ontvangen. Hieronder lees je instructies op welke wijze je de VIPKIOSK App als abonnee gebruikt.

VIPKIOSK

Lees hier hoe je de App download en gebruikt voor abonnees:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier  of voor Android hier.
 2. Ga in de App naar Account en druk op Inloggen.
 3. Kies onderaan voor Account aanmaken.
 4. Kies het e-mailadres waarmee je de App wil gebruiken.
 5. Maak een wachtwoord aan. Een sterk wachtwoord bestaat uit 8 tekens: 6 letters (1 hoofdletter), 1 cijfer en 1 teken (bijv *,#,$)
 6. Voer je abonneenummer in. Deze vind je op het adresetiket van je magazine. Als je je abonneenummer niet weet, mail dan onder vermelding van je postcode en huisnummer naar digitaal@vipmedia.nl.
 7.  Sluit tot slot af met je postcode (cijfers en letters (NL) aan elkaar)
 8. Je kunt nu inloggen in de App met je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft je account niet via de mail te activeren.
 9. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle DUIKEN uitgave die in de App zitten op een rij.
Anderen lezen ook:  Lees gratis de digitale special DUIKEN op Curaçao

Lees hier hoe je de App download en gebruikt als je geen abonnee bent:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier  of voor Android hier.
 2. Kies voor het All You Can Read abonnement. LET OP! Je sluit dit abonnement af via Apple of Google Play account. Afmelden kan dan ook alleen via Apple of Google Playstore.
 3. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle DUIKEN uitgave die in de App zitten op een rij.

Vragen over de VIPKIOSK?

Vragen? Kijk eerst op de “meest gestelde vragen” pagina op de website van VIPMEDIA. Mail daarna naar: digitaal@vipmedia.nl.

Abonnement

Nog geen abonnee van DUIKEN magazine? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen op de site en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.