Duikvaker gaat door op 2 en 3 april! Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2022. Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders. Vandaag stellen we Harro Cats van Sealife – Camera’s aan je voor.

Welk product viel op in 2021?

Er is een duidelijke verschuiving gekomen in de wijze van onderwaterfotografie. Voorheen was het dat je een compact camera in een behuizing plaatste, nu is het dat je je smartphone meeneemt..

De SeaLife SportDiver Smartphone behuizing heeft deze verandering mogelijk gemaakt. De fotokwaliteit van de smartphones is verrassend snel ontwikkeld tot hoog niveau. De App van SeaLife maakt het mogelijk om je smartphone om te toveren in een ware onderwatercamera met instellingen als ISO, EV, witbalans, tint, RAW en lensinstellingen. In feite heb je een volwaardige compact camera in je handen!

Harro Cats van Sealife – Camera’s.

De knaller van 2022 is…

de Micro 3.0 waterdicht gesealde onderwatercamera met 4K film kwaliteit. Of het wordt de Reefmaster RM4K, de speciaal voor onder water gemaakte actioncam. Simpele bediening en hoge kwaliteit materiaal. Beide modellen zijn uit te breiden met macro- en groothoeklenzen.

Op Duikvaker…

staan we dit jaar groter dan ooit. We hebben vier desks ingericht met daarachter onze ambassadeurs en adviseurs. Je kunt daar alle materialen bekijken en vasthouden.

Kijk op de beurs ook eens verder naar de belichtingsmogelijkheden met de Sea Dragon foto/videolampen en het bijbehorende FlexConnect arm/grip systeem. Want je kan dan wellicht een goede onderwatercamera hebben, maar licht maakt het verschil. Oh ja, en niet te vergeten!

Anderen lezen ook:  Vissen met dynamiet: Een knalduik in Komodo!

Op de beurs maak je kans om een SeaLife Sportdiver onderwaterbehuizing te winnen! Kom langs en doe mee!

Website: www.sealife-cameras.eu

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN in Nederland

Getest in Zeeland: SeaLife Micro 3.0