50 jaar geleden werd in een winkeltje aan de kust van British Columbia het zaadje geplant voor BARE. Twee enthousiaste duikers moesten en zouden een droogpak maken waarin ze konden overleven in het ijskoude water van Canada. Ze hadden een visie en een droom.

Een 50-jarig jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. We vieren dit met een unieke editie van de Bare X-Mission Evolution en maken het feest compleet met een schitterende aanbieding!

De 50th Anniversary Edition van de X-Mission heeft een unieke stoere kleuren combinatie (leger Groen met Antraciet) en is voorzien van speciale Graphics die verwijzen naar het jubileum. Uiteraard wordt hij geleverd met middendrukslang, droogpak tas en UltraWarmth Cap.

Het jubileum pakket bestaat uit

50th anniversary edition X-Mission Evolution, Ultrawarmth Dry Hood & Drysuit bag, Base Layer Top & Pant en Midlay Top & Pant.

Pakketprijs € 2999

Jubileum korting € 500

Jubileum aanbieding € 2499

Deze aanbieding is geldig van 1 april t/m 31 mei 2022. Alleen bij de erkende Bare dealer in de Benelux. Vraag de Bare dealer naar de voorwaarden. Verwachte leveringstijd is 8 tot 10 weken.

Bare X-Mission

Ook interessant voor jou:

Review Bare Sentry Tech Dry: neopreen met super stretch

Bare Evoke, eindelijk lekker warm

Anderen lezen ook:  Schoonmaakevenement Noordzee: flinke buit!