De distributeur van Bare hier in Nederland heeft maar liefst 11 verschillende typen Bare droogpakken op voorraad, en die zijn vaak beschikbaar in zowel heren- als damesuitvoeringen. Voor heren zijn er tot wel 16 verschillende maten beschikbaar, en voor dames zijn dat er momenteel 11. Bijna ondenkbaar dat er niet eentje tussen hangt die jouw past.

Perfecte pasvorm

Maar als je toch net niet de perfecte pasvorm vindt, geen zorgen! We kunnen eenvoudig aanpassingen doen, zoals het verlengen of verkorten van de armen, benen of het bovenlichaam. Ook de omvang van de taille en kuiten kunnen we naar wens aanpassen. Soms voor een kleine meer prijs maar bij de Bare X-Mission Evolution en de Bare HD2 Expedition doen wij dat helemaal gratis voor je.

De details maken het verschil

Je kunt kiezen voor latex of neopreen seals, afhankelijk van wat jij het fijnst vindt. En voor je voeten heb je de keuze uit comfortabele sokken, Tech boots voor extra grip, of heavy-duty boots als je echt stevig in je schoenen wilt staan. Ook deze aanpassingen kosten normaal iets extra’s maar bij de Bare X-Mission Evolution en Bare HD2 Expedition voeren we deze wijzigingen kosteloos voor je uit.

Maak de Bare X-Mission Evolution of de Bare HD2 Expedition helemaal van jou!

Wat je pak écht uniek maakt? Je kunt je eigen (bij)naam laten borduren op de flap van je zak. Hoe cool is dat?! En als kers op de taart kun je ook nog eens de kleuren van je pak zelf samenstellen. Bij de Bare HD2 Expedition kun je kiezen uit een zwart of rood bovenlichaam en bij de Bare X-Mission Evolution heb je zelfs nog meer keuzes. Zo duik je niet alleen in stijl, maar ook helemaal in jouw persoonlijke stijl.

Anderen lezen ook:  Waarom nachtduiken op Aruba een must-do is

Dus waar wacht je nog op?

Jouw perfecte droogpak is dichterbij dan je denkt. Of je nu net begint met droogpak duiken of al jaren ervaring hebt, Bare heeft de expertise en mogelijkheden om een pak samen te stellen dat perfect past bij jouw duikavonturen.

Voor meer informatie, kijk op de website van AmilcoSports