Naar hartenlust duiken, eenvoudig bereikbaar en steeds weer iets nieuws ontdekken: daar staan huisriffen om bekend. Wij selecteerden voor DUIKEN uitgave januari de 40 mooiste en meest bijzondere huisriffen ter wereld. Vandaag nemen we je mee naar Bohol op de Filipijnen.

Magic Oceans Dive Resort op de Filipijnen Bohol is de perfecte plek om het beste van de Coral Triangle te ervaren. Het huisrif ligt voor de deur van het duikcentrum, binnen 30 seconden sta je in het water! De diversiteit aan onderwaterleven die je kunt vinden, is zelfs voor de meest ervaren duiker verbazingwekkend met 100 verschillende nudibranchs, frogfish, harde en zachte koralen en het exclusieve pygmeezeepaardje! Ben je niet zo’n fan van critters? Een walvishaai zwemt regelmatig voorbij en ook schildpadden zijn hier genoeg te vinden!

Filipijnen Bohol

Het schitterend gelegen Magic Oceans Dive Resort op de Filipijnen Bohol

Filipijnen Bohol

Naast het duiken kan dit viersterrenresort je meenemen op een geweldig avontuur om je te laten zien wat het weelderige, tropische eiland Bohol te bieden heeft. Of ontspan in de groene tuinen, geniet van een cocktail op het man-made strand of neem een duik in het zwembad. Magic Oceans laat je de ware betekenis van de Filipijnse gastvrijheid zien!

Website: www.magicresorts.online

Anderen lezen ook:  Duiken Marsa Alam Emperor Divers