Garmin, een toonaangevend merk in de wereld van outdoor-navigatie en wearable technologie, heeft opnieuw de lat hoger gelegd met de introductie van de MK3(i) serie duikcomputers.

Deze serie biedt geavanceerde functies en duurzaamheid voor avonturiers, atleten en professionals. Hieronder een korte opsomming van de verschillende duikcomputers. Voor meer informatie kun je terecht bij Sublub.

Garmin Descent MK3 (43) Pass Steel/Fog Grey Siliconen band Duikcomputer, Garmin Descent MK3i (43) Brons PVD Titanium/French Grey Siliconen band Duikcomputer, of de Garmin Descent MK3i (43) DLC Titanium/Black Siliconen band Duikcomputer

Deze geavanceerde duikcomputer en smartwatch, geschikt voor kleinere polsen, is voorzien van innovaties van Garmin om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten van je duikervaring, plus multisporttraining en slimme functies voor je actieve leven buiten het water.

Garmin Descent MK3i (51) DLC Titanium/Black Siliconen band of DLC Titanium band Duikcomputer

Deze geavanceerde, luchtgeïntegreerde Garmin Descent MK3i (51) DLC/Siliconen duikcomputer en smartwatch met SubWave™ sonarcommunicatie en duikermonitoring is voorzien van innovaties van Garmin om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten van je duikervaring, plus multisporttraining en slimme functies voor je actieve leven buiten het water.

Meer informatie: Sublub

 

Anderen lezen ook:  Algoritmes uitgelegd voor dummies