Roel Jong uit Lisse woont sinds 1995 op Manado en startte daar zijn eigen duikresort LumbaLumba Diving.

«We zijn klein en klein gebleven»

Ons resort is uniek omdat…

We klein zijn en klein zijn gebleven. Dat garandeert dat er een persoonlijke en gemoedelijke sfeer heerst met veel aandacht voor de gasten. We hebben in totaal maar negen kamers. Het resort zelf is 2.5 hectare groot en het meeste prachtige is de botanische tuin waar je uren in kunt rondlopen. Omdat we op een heuvel liggen, hebben we ook een van de beste uitzichten over de zee. Verder maakt een prachtig zwembad en excellente keuken het af.

LumbaLumba Diving

Wat voor type duiken bied je aan?

Rond Bunaken is het over het algemeen steile wandduiken met veel koraal en veel en grote vissen. Maar we hebben ook hele goede muck- en macrosites, vergelijkbaar met Lembeh. Ook is er een huisrif voor kantduiken, er is een prachtig wrak in de buurt en dan organiseren we natuurlijk ook nachtduiken. Verder zijn zo goed als alle duikstekken ook uitstekend geschikt voor snorkelen.

Photo at Lumba Lumba Resort
All Rights reserved Norbert Probst

Wat ga je op Duikvaker doen?

We zijn op Duikvaker met onze eigen stand #520. Voor al je vragen over verblijf, reizen en duiken kun je dan natuurlijk bij ons terecht. Uiteraard hebben we ook een mooie beursaanbieding!

Website LumbaLumba Diving: www.lumbalumbadiving.com

Anderen lezen ook:  Lumbalumba Diving vecht zich door de coronacrisis