In 2023 organiseren we samen met Diving World weer meerdere fantastische DUIKEN Lezersreizen. Waarom zou je meegaan? Dit zijn de vijf redenen!

1. Je hebt altijd een buddy

Reis je alleen? Geen probleem! Wij regelen een buddy voor je! Aangezien je met een groepsreis meegaat, zijn er altijd veel meer mensen die alleen reizen. Deelnemer Z-A Lezersreis 2022 Richard de Goede (39): “Het is altijd een gok of je tussen leuke mensen terecht komt, en een grotere gok of die hele groep dan ook goed kan duiken. Met deze reis viel ik met m’n neus in de boter, alleen maar leuke mensen die ook allemaal goed konden duiken. Dat heeft zeker bijgedragen aan een topvakantie. Het heeft waarschijnlijk wel te maken dat het allemaal mensen zijn uit NL/BE met passie voor duiken.”

2. Je boekt bij een betrouwbare Nederlandse reisorganisatie

De reis wordt geheel georganiseerd door Diving World.  Alles is van A-Z geregeld en als je vragen hebt, kun je terecht bij een van de vriendelijke medewerkers. Je hebt zekerheid voor, tijdens en na je vakantie met de uniek SGR, SGRz, Calamiteitenfonds én ANVR-dekking. En wat dacht je van de corona refund en repatriëringsgaranties? Deelnemer Z-A Lezersreis Marc Eveleens (54): “Sinds de boeking werden we keurig door Diving World op de hoogte gehouden over hoe de reis zou gaan verlopen. We kregen te horen welke vluchtopties er waren en vervolgens ook veel documentatie over de reis, verblijf, duiken, het land enz. Had je iets te vragen, kon je gewoon contact met Diving World opnemen en je werd altijd vriendelijk en professioneel geholpen.”

Anderen lezen ook:  Bijzonder duiken op de Bahama's

3. Er gaat Nederlandse begeleiding mee

Altijd is er iemand van het DUIKEN Team mee om de reis te begeleiden. Deze begeleider is zelf op de bestemming geweest, dus weet alle ins- en outs. Heb je ter plekke vragen over het duiken, de accommodatie of wil je een excursie boeken? Het wordt voor je geregeld! Deelnemer Z-A Lezersreis Kees Kampfraath (61): “Judith is ‘the best’! Hele leuke, aardige, sympathieke reisleidster. Deed zelf ook met meerdere zaken mee (duiken, uitstapje Durban en de kleine safari). Indien er iets geregeld moest worden, had ze aan een half woord genoeg en werden er direct stappen ondernomen om een en ander te regelen. Gewoon TOP geregeld.”

Tijdens de DUIKEN Lezersreis 2023 was hoofdredacteur Judith Rietveld (links) mee.

4. De mooiste duikreis voor de beste prijs

Omdat het een groepsreis is, kunnen we als groep boeken en daardoor de prijzen laag houden. Een groot voordeel ten opzichte van een individuele reis boeken. Ook kiezen we altijd bestemmingen uit waar echt iets bijzonders te zien is, zoals met deze reis: heel veel haaien! 200% garantie op blactips en zandtijgerhaaien.

5. Je duikt met ervaren Nederlandse en Vlaamse duikers

Misschien heb je het wel eens meegemaakt; dat een Japanse duikvereniging aan boord stapte of dat jij de enige Nederlander of Vlaming was… Hier dus niet! In het Blue Ocean Dive Resort hebben we een lange tafel gereserveerd waar we altijd gezellig met z’n allen eten. Krijg tips van medefotografen en duik vertrouwd met ervaren duikers. Deelnemer Z-A Lezersreis 2022 Erik Kouwenhoven: “De duikgroep was fantastisch, iedereen hielp elkaar en we gingen met z’n allen voor het duiken.”

Anderen lezen ook:  Roze manta gespot voor de kust van Australië