Saga, de orka die geen haring lustte, is een avontuurlijk prentenboek. De levensechte tekeningen van Leonard Boekee nemen je mee in de fascinerende onderwaterwereld.

Saga is een eigenwijze en nieuwsgierige orka die van alles meemaakt. Het wordt winter in het hoge noorden en Saga en haar familie hebben al twee dagen niets gegeten. Dan besluit grootmoeder om in een fjord te wachten op de grote scholen haring die daar ieder jaar komen overwinteren.

Maar daar heeft Saga helemaal geen zin in. Ze houdt niet van haring! Stiekem gaat de jonge orka in haar eentje op jacht naar iets wat ze wél lust.

Door het boek heen zitten verschillende weetjes over orka’s in de Noord- Atlantische Oceaan. Het boek is geschreven voor kinderen van 5 tot 10 jaar, maar ook volwassenen zullen veel plezier aan dit boek beleven.

Saga

Maak kans!

We mogen 3 exemplaren weggeven van het prentenboek Saga! Wil je kans maken? Laat dan hieronder in een comment weten waarom je dit prachtige boek wilt winnen. Reageren kan tot en met 14 januari aanstaande. Succes!

Anderen lezen ook:  Kanon van Duitse duikboot uit de Eerste Wereldoorlog geborgen