Duikvaker, dé beurs voor duikliefhebbers, belooft dit jaar groter en veelzijdiger te zijn dan ooit. Als duiken, snorkelen of freediving jouw passie is, mag je deze beurs niet missen. Met een ongekende variëteit aan duikreizen, -materialen, opleidingen en onderwaterfotografie, biedt Duikvaker alles wat je je kan wensen.

Wereldwijde Inspiratie en Duikbestemmingen

Op Duikvaker presenteren exposanten van over de hele wereld, waaronder Europa, de Filipijnen, de Malediven, Bonaire, Curaçao en Egypte, hun aanbod. Ze inspireren je met prachtige duikvakanties en laten zien wat de duikwereld te bieden heeft. Of je nu geïnteresseerd bent in vakanties naar exotische locaties zoals Bonaire, Indonesië of Egypte, of meer wilt weten over technisch duiken, flora en fauna, of duurzaamheid, Duikvaker heeft het allemaal.

De Nieuwste Duikmaterialen en Expertadvies

Naast de breed scala aan vakantiebestemmingen, biedt Duikvaker ook een kijkje in de nieuwste duikmaterialen. Van innovatieve duikcomputers tot trimvesten en maskers, alle bekende merken zijn vertegenwoordigd op de beurs. Je kunt direct vragen stellen aan de experts en zo meer halen uit je duikhobby.

Ontdek je Mogelijkheden

Ook aan de jongere duikers is gedacht. Met speciale programma’s zoals een duikexpeditie zet de jeugd de eerste stappen in de duikwereld. Duikvaker moedigt jongvolwassenen aan om de veelzijdige mogelijkheden van hun duikhobby te verkennen. Of het nu gaat om een tussenjaar doorbrengen op een tropisch eiland waar je als duikinstructeur werkt, bijdragen aan koraalrestauratieprogramma’s om kwetsbare onderwaterecosystemen te beschermen en herstellen, of het verrichten van onderwateronderzoek in bijvoorbeeld Egypte. Duikvaker belicht deze unieke kansen en biedt jongeren ook speciale reizen die specifiek zijn ontworpen om hen avontuur, educatie en uitzonderlijke duikervaringen te bieden. Deze initiatieven bieden jongvolwassenen niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar dragen ook bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de duiksport.

Anderen lezen ook:  Duiken op Curaçao bij Oostpunt met Scuba Do

Korting voor Duiken lezers!

Zet Duikvaker 2024 in je agenda en bestel je toegangsbewijs. Duikvaker | 3 en 4 februari 2024 | Expo Houten. Lezers van Duiken Magazine krijgen met de code DUIKEN24 20% korting. Tickets kunnen besteld worden via: