Heb je na het lezen van ons verhaal in DUIKEN mei zin gekregen in een duikvakantie naar Tenerife? Splash Gomera Diving & Watersports is een van onze favoriete duikcentra op authentieke eilandje La Gomera nabij Tenerife!

Splash Gomera Diving & Watersports

«Maar liefst 92 kilometer kustlijn is nog onbedoken»

Wil je duiken op Tenerife combineren met een bezoekje aan het authentieke eilandje La Gomera? Waar je ook nog eens schitterende duiken kunt maken? Dan ben je bij PADI & SSI duikcentrum Splash Gomera aan het juiste adres! Vanaf Tenerife sta je binnen een uur met de ferry op dit groene eilandje.

Splash Gomera Diving & Watersports

Splash Gomera Diving & Watersports

Gastvrij Dive & Watersport Center

Splash Gomera is een klein en gastvrij Dive & Watersport Center, gerund door Brian en Jacob. Ze bieden dagelijks bootduiken aan naar de 20 duikstekken op maximaal 15 minuten vaarafstand. Maar liefst 92 kilometer kustlijn is nog onbedoken, dus de ervaren avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven op nieuwe (diepe) riffen en grotten die nog ontdekt moeten worden! Of wat dacht je van een gave driftduik?

Splash Gomera Diving & Watersports

Honderden soorten vissen

Met watertemperaturen tussen de 18-24 graden, schitterend helder water, honderden soorten vissen, geen bubbels van andere duikers of heel veel boten op een duikstek, geniet je optimaal van je duikvakantie. Na de duik ben je van harte uitgenodigd om gezellig na te praten met een decobiertje. Ook biedt Splash Gomera snorkelen, kayakken en suppen aan.

www.splashgomera.com

Splash Gomera Diving & Watersports

Bekijk ook: De mooiste huisriffen ter wereld: Indonesië, Raja Ampat

Anderen lezen ook:  Gebruik van geluid voor bestuderen zeezoogdieren op de Sababank