Onlangs bracht TODI een bezoek aan het Ocean Reef Research & Development Center in Noli (Italië). Het team dook daar naar de onderwater biosferen uit het internationaal onderzoeksprogramma ‘Nemo’s Garden’. Hierbij wordt nagegaan hoe er in de toekomst op economische en milieuvriendelijke wijze gewassen onder water kunnen geteeld worden voor menselijke consumptie.

 

Kruiden in onderwatertuin

Zeepaardjes en octopussen vergezelden Todi al tijdens de duik onder de biosferen, waar de verse kruiden geoogst werden om ’s avonds een heerlijke ravioli mee aan te vullen. Het team onderzoekt de komende maanden hoe succesvol kruiden te laten groeien in zoetwater en deze te verwerken in de verse gerechten van de TODI Brasserie.

Als afsluiting van een leerzame week overhandigde Sergio Gamberini, President van OCEAN REEF, Todi het ‘Ocean Reef Experience Center’ certificaat.

Todi onderwatertuin

Todi biedt opleidingen met volgelaatsmasker

Bij TODI kan je onderwaterwandelingen, initiaties en opleidingen met volgelaatsmasker volgen tussen meer dan 4400 vissen. Een uitdagende ervaring voor jong en oud, als evenement, teambuilding of in privé verband. Voor meer info kijk op www.todi.be

Anderen lezen ook:  Verbreed je horizon met de Mares Horizon