Een luxueuze villa met alles d’r op en d’r aan (ook een zwembad!), een prachtig huisrif voor de deur én op Curaçao… Klinkt supergoed om met een grote vriendengroep naartoe te gaan. Maar is dat niet heel duur? Zeker niet! Andras Szakaly vertelt meer over Villa Curaçao, een geweldig onderkomen voor duikgroepen.

Wauw, wat een gave villa!

Dank je wel! Wij hebben de villa in 2015 gekocht en sindsdien voor vakantieverhuur gebruikt. De villa is gesitueerd op een bewaakt resort, Coral Estate, ongeveer 18 km van het vliegveld en van Willemstad. Het resort omvat ca. 360 ha natuurgebied met een maximum van 600 woningen. Hoog in de vaandel van Coral Estate staan ruimte, rust en veiligheid.

Ongeveer 900 meter van de villa is er op een adembenemende plek het beroemde restaurant Karakter gevestigd met een gevarieerde keuken. Een must om naartoe te gaan! Hier is ook een duikschool gevestigd.

created by dji camera

Hoe ziet de villa eruit?

De villa is in 2010/2011 gebouwd op ca 6500 m2 grond. Het betreft een hoofdgebouw en een bijgebouw. Het hoofdgebouw heeft een woonkamer met een open keuken van 170 m2, zes slaapkamers (25+ m2) met elk een eigen badkamer (twee badkamers met douche en ligbad) en met eigen toilet. Het bijgebouw heeft drie kleinere slaapkamers met 3×2 bedden.

Er is een badkamer en een toilet. In dit gebouw is ook de filmzaal met 12 luxe fauteuils. Alle negen kamers en de filmzaal zijn voorzien van airconditioning. De woning is ingericht en voorzien met faciliteiten voor max. 18-20 gasten. Ook is een eigen zwembad (12×5 m2) aanwezig met rondom een groot terras. De jacuzzi zorgt voor extra ontspanning.

Anderen lezen ook:  Onze snorkel en duik top 5: Topspots Curaçao

Even de rust opzoeken? In de tuin zijn een aantal terrasjes waar je je in alle rust kunt terugtrekken. Oh ja, en er zijn ook meerdere bbq’s aanwezig.

Hoe zit het met het huisrif?

Het terrein heeft een privéstrand waar huisrif Sint Marie aan ligt. Hier vind je vele tropische vissen, prachtige koralen en schildpadden laten zich ook vaak zien.

Wat maakt jullie zo geschikt voor groepen duikers?

De villa veel ruimte voor groepen; zowel in de living, slaapkamers als erbuiten (6.500 m2). Bovendien is op het resort een duikschool aanwezig, direct naast het restaurant Karakter. In de directe omgeving (2-5 km) zijn er ook nog twee andere duikscholen gevestigd. Eentje op het strand van Daaibooi en een op het strand van Porto Marie.

Is het niet heel duur, zo’n villa huren?

Je huurt de gehele villa voor minimaal vier nachten met alles erop en aan. Het huis is ingericht voor maximaal 20 personen. Een rekenvoorbeeld:  als er een groep van zestien gasten de villa voor een periode van zeven dagen huurt, dan is de prijs € 78 per persoon per nacht.

Inclusief water, elektra, belastingen, eenmaal tussentijdse schoonmaak, plus nieuwe handdoeken en badlakens etc. Wij helpen ook graag met autohuur, voor een chef met diverse menu’s, masseur, bij inkoop bij de supermarkt… Zodat jij kan genieten van een heerlijke duikvakantie!

Contact: alszakaly@gmail.com

Villa Curaçao

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN op Curaçao

Voshaaien op Malapascua