In 2021 opende het kersverse Boca Beach Oceanclub haar deuren. Het mag duidelijk zijn dat het geen makkelijk begin was, maar inmiddels is het al uitgegroeid tot een PADI 5* Dive Resort! Yahya Landman vertelt meer over dit gezellige resort direct aan zee in St. Michielbaai.   

Bijna tijd voor een feestje! Boca Beach Oceanclub bestaat bijna een jaar!

Dat klopt! Sinds mei 2021 we zijn gevestigd in een van de oudste vissershaventjes van Curaçao, St. Michielbaai (Boca Sami). Ons duikresort ligt tegen het oude fort aan. We zijn in 2021 gestart met een nieuwe duikschool met slechts een instructeur en een shopmedewerker. Het was geen makkelijke start omdat we veel last hadden van de coronamaatregelen. Nu kijken we terug op kind wild year, maar zijn zeer trots want we hebben inmiddels meerdere mensen in dienst en we mogen wij onszelf PADI 5* Dive Resort noemen!

Hoe zit het met duiken?

Wij bieden kant-, gids en, bootduiken aan. Ook geven wij een breed scala aan PADI-opleidingen van Discover Scuba Diving tot aan Assisistent-Instructeur, ook zijn wij het enige Public Safety Diving trainingscenter op Curaçao. Snorkelaars zijn bij ons welkom voor een gratis snorkelsetje om in de grote beschutte wateren de onderwaterwereld te bewonderen. Ook organiseren we duiktrips naar West- of Oostpunt. Doe ook vooral de driftduik van onze duikschool naar Slangenbaai; een fantastische stromingsduik van een 80 minuten.

Jullie hebben een huisrif?

Ja, wij hebben een huisrif waar veel mooi klein onderwaterleven te zien is zoals zeepaardjes. Ook leven daar acht schildpadden die je tijdens de duik vriendelijk komen begroeten.

Anderen lezen ook:  Zoutpier Bonaire, de duik die niet op je bucketlist mag ontbreken

Het begin van St. Michielsbaai is beschut water met een maximale diepte van 4,5 meter. Dan komt de mooie wand die je van twee zijdes kunt duiken. Nachtduiken zijn trouwens ook heel gaaf met heel veel octopussen!

Bied je ook accommodatie aan?

Wij werken samen met verschillende verhuur- en reisorganisaties, onder andere met Amazonia Guest House op 5 minuten  van de duikschool.

Wat maakt jullie uniek?

Boca straalt welkom en enthousiasme uit! Iedereen is welkom en de bezoekers leren veel over duiken, dit door een persoonlijke benadering, zonder tijdsdruk met hoge kwaliteit voor de opleidingen om iedereen de prachtige onderwaterwereld op een positieve veilige manier kan beleven.

Boca Beach Oceanclub heeft een aantal extra’s, wij hebben een gezellige beachbar, een supermooi terras aan het water en een klein privéstrandje waar je aan het eind van de dag van de zonsondergang kunt genieten.

Website: www.boca-divecenter.com

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN op Curaçao

Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao