Het strand van Jan Thiel is the place to be als je alles binnen loop- of zelfs kruipafstand wilt hebben: prachtige verblijven, de Caribische Zee voor de deur én PADI 5-ster Dive Center Scuba Do! Hier hoef je niet meer weg voor je ultiem relaxte duikvakantie.

Wat maakt Dive Center Scuba Do uniek?

Dive Center Scuba Do ligt als een van de weinige duikscholen direct aan zee. Hierdoor kunnen wij onze cursussen gemakkelijk uitvoeren in de baai en stappen we vanaf de duikschool met 10 stappen het water in. Verder zijn wij een kleine duikschool met veel persoonlijke aandacht voor onze gasten. We hanteren kleine groepen en dat maakt het ook veel persoonlijker.

Is Jan Thiel een populair strand?

Jan Thiel is een populaire spot voor toeristen, omdat er veel resorts, villa’s, een Nederlandse supermarkt en veel horecagelegenheden aanwezig zijn. Alles is op loopafstand als je in Jan Thiel verblijft.

Wat voor soort duiken bieden jullie aan?

We werken hier met zeer ervaren instructeurs die dit werk al jaren fulltime doen. Wij bieden intro-, kant-, boot- en gidsduiken aan. Ook alle PADI-opleidingen en een ruim assortiment aan PADI-specialties, waaronder de fel begeerde Lion Fish Hunter specialty.

Hoe zijn de bootduiken geregeld?

Voor bootduiken werken we samen met ons zusterbedrijf BlueFinn Charters. We duiken dan met Kailani, een moderne ‘lobster boot’, compleet verbouwd en uitgerust voor duikers. We organiseren duiken naar Oostpunt, Klein Curaçao en de Westkant van het eiland.

Hoe is jullie huisrif?

Sandy’s Plateau is ons mooie huisrif, met heel veel verschillende soorten vis en koraal. De kleuren en de biodiversiteit van vis en koraal zijn groot. Je kan het rif zowel rechts als links duiken. Op de rechterkant heb je de kans op schildpadden, barracuda’s en schorpioenvissen. Daarnaast komen we, als we geluk hebben, eagle rays, murenes en frogfish tegen.

Anderen lezen ook:  De oorlogsschepen van Scapa Flow

Jullie werken samen met de resorts in Jan Thiel?

Dat klopt! Chogogo Dive & Beach Resort is ons partnerresort, maar daarnaast werken wij net zo goed met N-Joy Residence, Morena Resort, Papagayo Resort, de omliggende BnB’s, appartementen en privé-villa’s. Met ons eigen busje kunnen we de mensen ook ophalen en naar de duikschool brengen. Ook leveren we tanks op deze locaties.

Info: www.divecenterscubado.com