De Narobla van Pico Sport was de eerste liveaboard van de Azoren. Duiken met mobula’s en blauwe haaien is er aan de orde van de dag. Oh ja, en walvissen begeleiden je naast de boot naar je duikstek. Ga je mee aan boord op duikcruise Pico, Azoren?

Duiken op de meest spectaculaire plekken in de Atlantische Oceaan. Door de ligging trekken hier veel pelagische soorten langs, dus er zitten veel haaien, mobula’s en walvissen. Doordat sommige duikstekken vanaf vasteland een behoorlijk stuk varen zijn, biedt de liveaboard Narobla veel comfort.

Duikcruise Pico

Princess Alice

Zo kun je al vroeg op de mooiste plekken duiken en daar een hele dag blijven, in plaats van dat je maar een of twee duiken maakt. Een van de vaste plekken die we bezoeken is Princess Alice; beroemd om haar vele mobula’s, maar ook enorme tonijnen, barracuda’s en haaien. Je bezoekt de mooiste plekjes in de Atlantische Oceaan en komt dicht bij hamerhaaien, stierhaaien, blauwe haaien, grote scholen roggen, Jacks en dolfijnen…

Duikcruise Pico

Duikcruise Pico Azoren

8 dagen, waarvan 7 nachten aan boord van de Narobla (max. 7 duikers) of de Dreams of the Sea (max. 6 duikers). Nieuw voor 2020 is de liveaboard Olim voor maximaal 6 duikers verdeeld over 3 cabins.

Vertrek: vanuit de haven van Madalena op Pico

Inclusief: transfers vliegveld, tank en lood, ontbijt, lunch en duiken bij Princess Alice Bank met mobula’s, blauwe haaien, black water diving, bezoek aan de beste duikspots van Pico, Faial en São Jorge in de Atlantische Oceaan.

Data: kijk op www.pico-sport.com vanaf € 1790 p.p. boekingen: whales@gmx.net

Anderen lezen ook:  Oevers bij Hoorn liggen bezaaid met scheepswrakken, mogelijk van Spaanse vloot

Duikcruise Pico

Bekijk ook: Overdonderend wildlife op Pico, Azoren