Altijd al Master Scuba Diver willen worden, maar vind je vijf specialties volgen te duur of te veel werk? PADI 5* Dive Center Lucky Divers in Rotterdam heeft een uniek concept bedacht met het Dutch Diver Program: een compleet pakket voor een hele scherpe prijs! Kies zelf de specialties en maak samen met het duikcentrum een mooi plan. Master Scuba Diver worden was nog nooit zo eenvoudig.

Wat houdt het Dutch Diver Program in?

Het Dutch Diver Programma is een samengesteld pakket waarbij deelnemers, na het volgen van de cursussen in het pakket, het Master Scuba Diver brevet behalen. Voor het Master Scuba Diver brevet moet je een PADI Rescue Diver zijn met minstens vijf specialties. Wij bieden dat in één mooi pakket aan.

Wat zijn de vereisten om mee te doen?

Het pakket heeft verschillende instapmogelijkheden. Je kan beginnen vanaf Open Water, Advanced Open Water, Rescue Diver of met de vijf specialties. De specialties die de duiker wil volgen, zijn vrij te kiezen uit de grote lijst van specialties die wij aanbieden bij Lucky Divers.

Zodoende kan een duiker ook zijn interessegebieden uitbreiden en ontdekken welke specialiteiten binnen het duiken hem/haar liggen en wellicht meer tijd aan wil besteden in de toekomst. Altijd al willen wrakduiken? Of altijd al iets meer willen leren over onderwaterfotografie? De keuze is aan jou! Als Master Scuba Diver behoor je als duiker tot de elitegroep binnen het recreatief duiken. Met dit brevet draag jij je kennis en enthousiasme over het duiken uit.

Waarom hebben jullie het Dutch Diver Program bedacht?

Wij streven ernaar om duikers op een leuke, interessante en interactieve manier verder te helpen hun kennis en ervaring uit te breiden. Voor veel mensen is de stap naar Master Scuba Diver een lange en kostbare reis.

Anderen lezen ook:  Lichtgevende haai ontdekt!

Door dit programma aan te bieden, verlagen we de drempel op financieel gebied en hebben de duikers ook een duidelijk doel voor ogen welke cursussen zij binnen een gekozen periode zullen afronden.

Dat maakt alles behapbaar. Of je nu alleen komt of met een groepje, wij zullen samen met jou/jullie een planning maken die voor iedereen past. Zo weet iedereen precies welk onderwateravontuur er voor wanneer gepland staat.

Wat is het voordeel?

Een groot voordeel van het DDP-programma is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft af te rekenen. Je betaalt éénmalig een aanbetaling (afhankelijk van het niveau waar je mee instapt; een uitgebreide tabel hiervoor is te vinden op de Lucky Divers website.)

Daarna betaal je het restbedrag voor alle cursussen in maandelijkse termijnen. Er zijn verder geen extra bijkomende kosten tijdens het programma, dus alles is van tevoren duidelijk en inzichtelijk voor de deelnemers. Zo kan iedereen zijn duikkennis en ervaring uitbreiden.

Hoelang duurt het programma?

De periode waarin je dit programma wilt volgen, is flexibel aan te passen. Als richtlijn hebben wij een jaar als voorbeeld genomen. Maar het programma kan ook binnen een paar maanden worden gevolgd. Of zelfs binnen twee weken. Vorig jaar hadden wij een cursist (Open Water Diver met 35 duiken) die graag in zijn vakantie van twee weken opgeleid wilde worden tot Master Scuba Diver.

Het waren erg intense, maar ook superwaardevolle twee weken. Waarin we hebben gelachen, gezweet en gezwoegd maar vooral heel veel geleerd en plezier gehad tijdens de cursussen. Alles is dus mogelijk!

Anderen lezen ook:  Haaien vangen...

Word Master Scuba Diver!

✓ Betalen in maandelijkse termijnen

✓Stel zelf je specialties samen

✓Instappen vanaf OWD/AOWD of Rescue

✓Duur van de periode zelf te bepalen

✓Duidelijk programma en doel

Kijk voor alle info op www.luckydivers.nl