Opladen van je Metalsub XRE 1500R duiklamp was nog nooit zo eenvoudig! Het is eigenlijk net zoals met een tandenborstel: je zet hem in het laaddock en klaar!

Zorg natuurlijk wel dat je lamp eerst droog is aan de onderkant voordat je hem erop zet. De Metalsub XRE 1500R is voorzien van de allerbeste Cri Led (Color Rendering Index, de beste natuurlijke kleurweergave) en daar heb jij onder water voordeel van. De XRE 1500R heeft een hoge lichtopbrengst met mooie natuurlijke kleuren.

Uitneembare batterij

De batterij van de XRE1500 bevindt zich los van de behuizing, waardoor deze gemakkelijk uit de lamp verwijderd kan worden. Dit geeft het voordeel dat er een extra batterij aangeschaft kan worden. Zo heb je altijd een extra opgeladen batterij bij de hand. Daarbij is het loskoppelen en opbergen van de batterij in de meegeleverde cannister een zeer veilige optie tijdens vliegreizen.

Neem je alleen genoegen met het allerbeste? Dan is dit de lamp voor jou. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland met de beste materialen en onderdelen.

Metalsub XRE 1500R

Metalsub XRE 1500R

Voor wie: serieuze sportduiker

Lumen: 1500

Straal: spot

Dimbaar: 4 stappen

SOS-signaal: ja

Materiaal: hard geanodiseerd aluminium

Gewicht: 350 gram

Opladen: extern in laaddock

Laadtijd: drie uur

Batterij: NMC

Maximale diepte: 100 meter

Special features: continue knipperstand

Inclusief: laaddock, autolader, veiligheidspolskoord, beschermkoker voor accu en luxe semi-hardcase

Prijs: € 399

www.metalsub.nl

Anderen lezen ook:  Aqua lung oppervlakteboei, een must have