Misschien heb je het afgelopen jaar wel vaker producten gezien van dit merk. Op internet, in duikbladen of in je duikwinkel. Misschien stond je zelfs aan de waterkant en dacht je: “Wow, wat een gaaf product!” Maar weet je eigenlijk welk merk dit is?

Het is eigenlijk best bijzonder, want dit merk bestaat al meer dan 50 jaar, maar in Europa is het nog niet zo bekend. Aan de andere kant van de oceaan is het een ander verhaal. Als je een Amerikaanse duiker vraagt om 3 duikmerken te noemen, is de kans bijna 100% dat Oceanic genoemd wordt! Niet voor niets heeft het grote bedrijf Apple zelfs met hen samengewerkt om de Oceanic+ App te maken. Met deze app verandert je dagelijkse Apple Watch Ultra in een duikcomputer!

De ontwikkelingen zijn daarna niet gestopt. De Oceanic+ app is nu ook geschikt voor nieuwere generaties iPhones. Met de Oceanic+ Dive Housing kun je je iPhone onderwater gebruiken als duikcomputer en onderwater foto- en videocamera.

Maar Oceanic is meer dan dat. Ze hebben een volledige lijn kleurrijke en comfortabele ABC-materialen (brillen, snorkels en vinnen). Ook bieden ze kwalitatief goede en betaalbare ademautomaten. De comfortabele en doordachte trimvesten van Oceanic zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken.

Het is opvallend dat dit mooie merk pas dit jaar voor het eerst op Duikvaker te bewonderen is. Kom je langs tijdens deze première? Oceanic is te vinden in Hal 2 op stand 2b18.

 

www.oceanicworldwide.com

Anderen lezen ook:  Gedonder in de Oosterschelde