Pacific Diving Equipment is al meer dan 10 jaar een toonaangevende duikwinkel in Nederland. Gevestigd midden in de randstand , pal langs de A12 en op een steenworp afstand van de Reeuwijkse Plassen. Pacific Diving heeft een zeer ruim assortiment aan duik- en snorkelmaterialen van verschillende grote en kleinere merken.

Een scherpe prijs, vakkundig advies en goede service zijn naast een gezellige kop koffie te vinden in onze showroom in Reeuwijk. Op www.pacific-diving.nl vindt u onze complete online-store. Naast een full service duikwinkel (ook met een gecertificeerd service en onderhoudswerkplaats) laten wij mensen uiteraard graag kennismaken met de onderwaterwereld in onze PADI 5* IDC duikschool.

Pacific Diving Equipment hecht zeer veel waarde aan een professionele branchevereniging. Samen met HISWA Duiksport staat Pacific Diving voor vakkundig en betrouwbaar advies binnen de duiksport. Tevens hebben wij een ruime voorraad aan zwem en snorkelmaterialen; een ideale manier om kennis te maken met de onderwaterwereld.

Pacific Diving biedt de klant goede service en vakkundig advies voor snorkel en duikmaterialen.

Dealerschappen

Apeks, Aqualung, Bare, Suunto, Mares, Tusa, Sealife, Cressi, O’Three, Polar Bears, Light & Motion, Greenforce, Metalsub, Sea&Sea, SeacSub, Technisub, Santi, X-Deep, Oceanic en Hollis. 

 

Contactgegevens

Pacific Diving Equipment

Arjan de Graaf en Marco Chaudron

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

telefoon: 0182-399580

E-mail: info@pacific-diving.nl

Website: www.pacific-diving.nl

Facebook: https://www.facebook.com/pacific.diving

 

 

Openingstijden

maandag aan het duiken!

dinsdag aan het duiken!

woensdag 09:30-18:00

donderdag 09:30-18:00

vrijdag 09:30-21:00

zaterdag 09:30-17:00

zondag aan het duiken!

Anderen lezen ook:  Duikcentrum Wobbegong