Duikcomfort en gemak: dat heb je gegarandeerd met de Hydros Pro van Scubapro.

Dankzij het Monprene® dat gegoten wordt, de instelbare pasvorm en de vele bevestigingspunten is dit het meest persoonlijke en comfortabele trimjacket ooit. Omdat de Hydros Pro nagenoeg geen drijfvermogen heeft, hoef je minder lood mee te nemen. En omdat het materiaal snel droogt en op te vouwen is tot een compact pakketje, is de BCD ideaal voor op reis.

Nieuwe kleur

Voor lady’s is de Scubapro Hydros Pro is er nu ook in de nieuwe kleur turquoise. Prijs: € 729.

Technisch

Buitengewoon sterk: Gepatenteerd injectiegegoten Monprene® Gel-harnas is buitengewoon bestendig tegen UV-straling, chemicaliën en slijtage. Het harnas, dat zonder stoffen is gemaakt, is niet voorzien van klittenband of ritsen.

Direct droog: Ideaal voor op reis – het houdt minder water vast en is na de duik dan ook minder zwaar.

‘BC-4-Life’ modulair design: Loodsystemen, banden en zakken toevoegen en verwijderen. Eenvoudiger te repareren, zodat het langer meegaat: Praktisch elk component, waaronder gespen, kan worden vervangen zonder stikken.

Ergonomische 3D-uitvoering: Past zich aan lichaamsvorm aan – optimaal comfort.

Licht: Dankzij de geavanceerde materialen is het licht van gewicht.

Neutraal drijfvermogen: Nagenoeg geen drijfvermogen en dat betekent minder lood, waardoor het drijfvermogen beter geregeld kan worden en duiken leuker wordt.

Scubapro Hydros Pro

Body Grip Gel: Het trimjacket kan niet gaan schuiven en kruipt niet omhoog.

Rugplaat van twee materialen: Het toppunt van stabiliteit en comfort. Systeem met één cilinderband – eenvoudiger op te bouwen.

Torso Flex Zone: Het trimjacket wordt automatisch aangepast aan de lengte van uw bovenlichaam – uitzonderlijk comfortabel en alle bewegingsvrijheid.

Anderen lezen ook:  Ontdek de Rode Zee met Blue Planet

Gelede schouderbanden: De banden kunnen worden afgesteld op uw lichaamsvormen zodat het trimjacket goed op het lichaam aansluit.

Kit-Up Assist: Makkelijk aantrekken dankzij open schouderbanden.

Cross-Flow Channel: De lucht kan ongehinderd door het trimjacket stromen – betere wendbaarheid en eenvoudig ontluchten hoe u ook in het water ligt.

Inflatie in 2 stappen: Dankzij de drie elastieken wordt de lucht gecontroleerd verdeeld – onder water blijft het trimjacket compact en boven water bent u gegarandeerd van een hoog drijfvermogen.

Lood op de rug: Slijtvast en snel droog. Optimale zakken voor lood aan buitenzijde.

Buckle Weight System: Eenvoudige, veilige en betrouwbare gespen met snelsluiting op een vaste plek en met één hand te openen.

Multi-Mount Accessory Matrix: Meerdere D-ringen en bevestigingspunten voor mes, lamp, oppervlakteboei, slangen, kruisband en meer.

Slim inpakken: Je vouwt de buik- en schouderbanden in de wing, met als resultaat een ongelooflijk compact pakketje dat u eenvoudig meeneemt en opbergt.

Scubapro Hydros Pro

www.scubapro.com

Bekijk ook:

Scubapro Testdagen 2019: Scuba Academie