Custom Diving Systems (CDS) bestaat uit recreatieve, technische en grotduikinstructeurs, en duiken is al vele jaren hun passie.

Ze  hebben over de hele wereld gedoken en zelfs vandaag de dag ontdekken ze nog steeds met een nieuwe blik de onderwaterwereld die ze blijven verkennen en observeren. CDS is opgericht in 2017, biedt uitsluitend merken aan die ze goed kennen, producten waarvan ze overtuigd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid, om duikers de beste uitrusting te geven waarmee ze onder verschillende omstandigheden kunnen duiken.

Deze keer onderwaterlampen van BigBlue Lights

Het merk BigBlue Dive Lights heeft in korte tijd naam gemaakt dankzij drie sleutelwoorden: diversiteit, kwaliteit en toegankelijkheid. Van de kleine 250 Lumen schijnwerper tot de 65.000 Lumen fotolamp.

BigBlue voorziet in de behoeften van zowel verkennings- als creatieve duikers. Dit merk biedt ook lasers en andere accessoires voor foto- en videosetups, evenals waterdichte tassen van alle maten om hun assortiment compleet te maken.

Custom Diving Systems is op dit moment de enige Europese distributeur van het merk. CDS distribueert merken van de duikuitrusting naar retailers die zo dicht mogelijk bij de behoefte van de duiker staat. De dealers van Custom Diving Systems kun je hier vinden.

Anderen lezen ook:  Uitslag Sea&Sea DX-6G Onderwatercamera Quiz