Op zoek naar een goed duikcentrum in l’Estartit? Als goede uitvalsbasis naar de Medes Eilanden? Bij  PADI 5* CDC Center Unisub ben je aan het juiste adres!

1. Prachtig duikcentrum

Unisub ligt wat verder weg gelegen van de haven. Ze hadden oorspronkelijk een vestiging vlak bij de haven, maar door het succes van Unisub is dit te klein geworden. Nu hebben ze een hele mooie grote locatie op een kwartier lopen van de haven. Uiteraard is vervoer voor duikers geregeld middels een busje. 

 2. Alles draait om de duiker

Bij Unisub draait alles sinds haar oprichting in 1965 om de duiker. De kwaliteit, zorgvuldigheid, veiligheid, en efficiëntie zijn gebaseerd op zeer ruime ervaring. En die ervaring is terecht: zij zijn het oudste en eerste duikcentrum van l’ Estartit! Dit familieduikcentrum heeft veiligheid, plezier en duurzaamheid hoog in het vaandel.

3. Alles is aanwezig

Er is een grote ruime duikwinkel, servicecentrum, en verhuurruimte van nieuwe Cressi-duikmaterialen. Verder biedt dit duikcentrum activiteiten van snorkelen tot duikcursussen van beginner tot professional. Accommodatie nodig? Ook dit kan Unisub voor je regelen. Je kan kiezen uit appartementen, een 2-sterren hotel of een 4-sterren hotel met restaurant.

Credits: Patrick Kranenbroek

4. Professioneel team

Het team bestaat enkel uit professionals en per instructeur gaan maximaal vier duikers mee. Er worden vijf talen gesproken, waaronder Nederlands.

5. Meerdere duikboten

Unisub beschikt over meerdere duikboten, die ingezet kunnen worden onder alle omstandigheden. Zo kan de boot afgesloten worden bij regen, maar ook open wanneer het lekker weer is. De ruimte aan boord is groot; je krijgt je eigen plek toegewezen waar je tank al klaarstaat in de diepe houders zonder elastieken, zodat je jouw trimvest kan bevestigen en zittend aan kan doen. Op het bovendek van de boot kun je heerlijk in de zon zitten tijdens het varen en er is een toilet aan boord. Ook voor niet-duikende familieleden is er genoeg plaats aan boord. Alles is strak georganiseerd en er is een duidelijke toewijding aan het milieu.

Anderen lezen ook:  Duikavontuur: De wilde kant van Malta

TIP! Lees het januari-nummer met een uitgebreide reportage over de Medes Eilanden. 

 

 

Voor meer informatie: www.unisub.es