Ook Kroatië kleurt weer geel! Vind je verborgen zomerse toevluchtsoord op Marina Camping Resort. Prachtig gelegen op een klein schiereiland in de nabijheid van Labin en Rabac, aan de oostkust van Istrië.

Adembenemend uitzicht

Omgeven door pittoreske stranden en interessante duiklocaties, is deze camping ideaal voor duikliefhebbers en actieve gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning.

Op het Marina Camping Resort staan mooi ingerichte stacaravans met opbergruimte voor je duikuitrusting. Hier kun je genieten van een fantastisch uitzicht op zee en de Kvarner-eilanden.

Labin

Marina Camping Resort 4* nabij Labin

Ben je en gepassioneerde duiker? Of wil je een duikopleiding volgen? Maak dan gebruik van de complete dienstverlening die beschikbaar is in een van de beste duikcentra in het Middellandse Zeegebied. In de directe omgeving zijn tal van mooie duiklocaties.

De camping heeft ook een zwembad, geschikt voor proefduiken of voor ontspanning, als ook moderne sanitaire voorzieningen met speciale voorzieningen voor duikers. Om het verblijf onbezorgd en plezierig voor het hele gezin te maken, biedt de camping animatieprogramma’s en voorzieningen voor kinderen aan, alsook de mogelijkheid om volpension of halfpension bij Bistro Punta te gebruiken.

Standplaatsen aan zee

Er zijn allerlei soorten standplaatsen met schitterend uitzicht op zee en de nabijgelegen Kvarner-eilanden. Sommige bevinden zich in de schaduw van de omringende mediterrane vegetatie, maar de meeste liggen vlak aan zee en bieden daarmee letterlijk kustkampeeraccommodatie in Kroatië. Er zijn 4 verschillende standplaatsen:

Luxury Mare

Premium Mare

Comfort Mare

Comfort

Labin

Facts

  • Schitterende locatie op een schiereiland nabij Labin en Rabac
  • Complete dienstverlening voor duikers
  • Infinity buitenzwembad voor ontspanning en duiktrainingen
  • Ruime standplaatsen en camping homes
  • Valfresco Direkt – service biedt online bestellen en het bezorgen van maaltijden en boodschappen op uw camping staanplaats of bij uw camping home
Anderen lezen ook:  MS Bull, een juweeltje op de Oosterschelde

Kijk voor meer info op www.camping-adriatic.com

Ook interessant voor jou:

Neem een duik in Kroatië: top tien duikplekken

B-17 Flying Fortress bij het eiland Vis