Er zijn zoveel redenen om naar Magic Resorts te gaan!

1. Het onderwaterleven is bij beide duikresorts geweldig.

Bij Magic Island kom je op bijna alle riffen grote schildpadden tegen en slechts 5 minuten van het resort, kun je de tornado van miljoenen sardientjes aanschouwen – het hele jaar door! Bij Magic Oceans zijn de zachte koralen spectaculair en vind je de meest bijzondere “nudibranches” en speciale critters, zoals de hairy frogfish. Hoewel beide locaties overeenkomsten hebben, zijn ze tegelijkertijd ook heel verschillend.  Een combinatietrip is daarom zeker de moeite waard!

2. Het boetiek-concept zorgt voor een oase van rust

Zowel Magic Island Dive Resort (Moalboal) als Magic Oceans Dive Resort (Anda) liggen op een schitterende locatie, direct aan zee, met beide een prachtig huisrif slechts een paar stappen van de duikcentra. De modern-ingerichte bungalows liggen aan het zwembad of in de prachtige, tropische tuin met zeezicht. Het boetiek-concept zorgt ervoor dat je kunt genieten in een oase van rust in beide lokaties.

3. De duikcentra zijn modern ingericht.

De ruime duikcentra bieden genoeg plaats voor iedereen en iedere gast heeft zijn eigen droogplek om duikspullen op te hangen. Het professionele duikteam zorgt voor de planning en de briefing. Zelf sjouwen met duikspullen hoeft hier niet. Met de traditionele Bangka-boten worden dagelijks drie duikstekken aangedaan. Daarnaast kun je regulieren nachtduiken maken, maar ook mandarijn-, ‘bonfire’-, fluro- of blackwaterduiken!

4. Heerlijk eten en drinken

In de gezellige restaurants van de Magic Resorts is een uitgebreide ontbijtkaart en lunchkaart aanwezig. Het avondeten vindt meestal plaats in groepsverband/familie-style en het menu staat in het restaurant aangekondigd. Er is een ruime keuze uit lokale gerechten en Westerse gerechten.

Anderen lezen ook:  Ghost Diving stort zich op milieuramp in Ithaka

5. In de omgeving kun je prachtige excursies doen.

Bijvoorbeeld een sightseeing tour over het eiland, duiken en/of snorkelen met walvishaaien of een bezoek aan watervallen en rijstvelden. Deze excursies zijn op ieder moment te boeken via de recepties van beide resorts. Één van de personeelsleden gaat altijd mee – de perfecte manier om het land, de natuur en cultuur te leren kennen.

6. De teams zijn in één woord GEWELDIG.

De Nederlandse eigenaren Arie en Desirée en hun team doen er alles aan om je vakantie onvergetelijk te maken. De meeste personeelsleden maken al jarenlang deel uit van het Magic team. Vanaf de eerste dag dat je aankomt kennen ze je naam en iedereen draagt bij aan het “Magic-gevoel”.

Meer informatie? Kijk dan op Magic Island Dive Resort