Waarom je jouw duikvakantie op Curaçao moet boeken bij Bahia Apartments & Diving? Dit zijn de 5 redenen!

Reden 1: De locatie is fantastisch.

Verborgen op de kliffen langs de Caribische Zee, gehuld in groen, biedt het appartementencomplex een schitterend uitzicht op de baai van Lagun. Het ligt in Westpunt tegen het Christoffel National Park aan, in een prachtige rustige omgeving. Geen drukke discotheken of bars, maar gewoon heerlijk ontspannen en vooral… Rust!

Reden 2: Het duikcentrum is ruim en van alle gemakken voorzien.

Het duikcentrum bevindt zich op de onderste verdieping van een van de gebouwen. Binnen een paar stappen sta je op het strand van Lagun. Het duikcentrum is ruim en je krijgt je eigen plek toegewezen met box en hanggedeelte. Dit wordt ’s avonds afgesloten. Wil je voor dag en dauw duiken, dan kan je je duikspullen ophangen in het nachtlocker, waar je dan de sleutel van krijgt.

Reden 3: Vele duikstekken om de hoek.

Je hoeft niet ver te reizen om een mooie duik te maken: vanuit het duikcentrum loop je zo naar het huisrif in enkele stappen. In de baai zelf valt genoeg te zien, maar het rif in open zee is nog mooier! Zwem door grote scholen vis, maak een vroege ochtendduik met adelaarsroggen en ga op zoek naar zeepaardjes. Een keertje iets anders? Alle duikstekken liggen op maximaal 15 minuten, zoals Alice in Wonderland of Playa Piskado.

Reden 4: Lekker eten.

Voor de lunch en het avondeten kan je altijd zo aanschuiven in het restaurant dat fantastisch uitzicht biedt over Playa Lagun. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart, van pasta carbonara tot steak. Ook is er een heerlijke Tom Kha Kai soep. Om de week op donderdag is er een goed verzorgde bbq waar de lokale ‘Buena Vista Social Club’ voor live vertier zorgt.

Anderen lezen ook:  Op duikvakantie naar Curaçao? Ga zeker naar Westpunt!

Reden 5: De appartementen vormen een echt ‘thuis’.

Elk appartement heeft een compleet ingerichte keuken (met fijn koffiezetapparaat mét cupjes!), ruime badkamer en comfortabele bedden. Op aanvraag is de koelkast gevuld bij aankomst, wel zo fijn dat je geen boodschappen meer hoeft te doen als je laat aankomt! Geniet van het uitzicht vanaf je balkon of terras in alle rust.

Meer informatie over Bahia Apartments & Diving