Een complete duikvakantie boeken naar Bali of elders in Indonesië? Dat doe je bij Merapi Tour & Travel! Zij hebben een ruim assortiment van complete duikreizen. Eigenaar Flip Stoltenborgh: “Wij zijn dé Indonesië reis- en duikspecialist die de wensen van de klant samenvoegt met de (on)mogelijkheden van het land.”

Waarom zijn jullie dé reisspecialist voor Indonesië?

Merapi (en haar voorloper Triangle Tours) heeft meer dan 30 jaar ervaring met reizen organiseren in Indonesië. We kennen alle eilanden en duikstekken, van Pulau Weh tot Triton Bay.

Wat voor soort reizen bieden jullie aan?

Individuele maatwerkreizen, zowel duiken als over land. Ook bieden we incidenteel groepsreizen aan, met meestal een thema  als duiken, culinair, architectuur of eclips. Als je dus met je duikclub op vakantie wilt, kunnen wij een mooie reis voor je samenstellen.

Waarom is het interessant om een duikreis via jullie te boeken?

We verzorgen de gehele reis vanaf Schiphol, Brussel of Düsseldorf tot terugkomst. Lokale agenten geven 24/7 support bij vragen of problemen en we hebben support bij vluchtvertragingen en/of -annuleringen. Verder geven we alle zekerheden van SGR, Calamiteitenfonds, ANVR en VvKR.

Wat is jullie meest populaire bestemming die jullie verkopen?

Raja Ampat. Vanwege de unieke bestemming en omdat deze lastig zelf te bereizen is. De vliegreis neemt behoorlijk wat tijd in beslag en wij zorgen voor een soepel verloop daarvan: de beste aansluitingen en reistijden.

Welke bestemming is minder populair maar echt een hidden gem?

Dit zijn er eigenlijk 3!

1. Pulau Alor: Waanzinnig mooie duiken met vaak onverwacht bezoek. Zo zit je naar een naaktslakje te turen en tikt de gids je aan om even om te draaien als er een Mola Mola langs komt!

Anderen lezen ook:  Duikvakantie op Bali met manta’s en mola mola's

2. Sumbawa: Goed te bereizen, mantaroggen, macro, walvishaaien en nog veel meer.

3. Kalimantan: Geweldige combinatie van natuur (orang oetans, zeeschildpadden op het strand), cultuur (Dayak-bevolking) en fantastisch duiken.

Ga naar alle duikreizen van Merapitours