COLOFON

Hoofdredacteur & Sales

Judith Rietveld is in 2019 tien jaar werkzaam voor DUIKEN. Ze begon als eindredacteur en is inmiddels hoofdredacteur van het magazine. Ook heeft zij de commerciële kant van het blad op zich genomen. Ze is PADI en GUE gebrevetteerd en samen met Daniel Versteeg maakt ze vlogs in het buitenland, wat ze naast reisartikelen toch wel het allerleukste vindt. Ze heeft daarnaast het boek Duiken voor Dummies geschreven. Ze duikt het liefst in warm water en vindt al het mariene leven mooi, van klein tot groot. Haar favoriete duiklanden zijn de Malediven (manta’s!) en de Azoren (blauwe haaien!).

 

Co-hoofdredacteur René Lipmann

René is co-hoofdredacteur en daarnaast professioneel onderwaterfotograaf. Hij is GUE Tech 2 en Full cave gebrevetteerd en duikt het liefst in koud water, grotten en op gave wrakken.

Researchjournalist & sales support Carlo Vreugde

Carlo Vreugde werkt in het dagelijks leven bij een gemeente waar hij zich bezig houdt met privacy en informatiebeveiliging. Hij leerde duiken in 2005 en in 2009 ging hij aan de slag als redactielid. Hij deed veel onderzoek artikelen en na zijn technisch duikbrevet houdt hij zich bezig met nieuwe duiktrends. Daarnaast ondersteund hij het salesteam van DUIKEN. Verder geeft hij Master- swimming training en zwemt hij het gehele jaar door in buitenwater.

Product-reviewer Pim Valk

Pim doet inmiddels al heel veel voor DUIKEN Magazine, zoals redactiewerk, onderzoek, journalistiek, vertaal- en researchwerkzaamheden en het testen van de nieuwste duikproducten. Daarnaast ondersteunt hij in de organisatie van diverse evenementen en representatie op diverse evenementen.

Nina Tourton

Nina is als vrijwillig redacteur werkzaam voor DUIKEN. Zij heeft haar eigen rubriek Nina’s Nice News waarin ze oceaanvriendelijke producten highlight, test, ontdekt en deelt. Daarnaast schrijft ze maandelijks artikelen voor het magazine. In het dagelijks leven is zij fotograaf en schrijfster

Traffic Lidy Verdoolaege


Lidy werkt al bijna 19 jaar bij Vipmedia voor diverse afdelingen en ondersteunt met veel plezier sinds 2019 haar collega’s van sales DUIKEN, Hart voor Dieren, tuinmagazines en Groener Wonen.