DIGITAAL

In samenwerking met ePublisher heeft VIPMEDIA  een App voor digitaal lezen laten ontwikkelen, “VIPKIOSK”. Met deze App is het voor abonnees mogelijk om DUIKEN gratis te lezen. Daarnaast kan met de VIPKIOSK app een All You Can Read abonnement worden afgesloten om alle magazines van VIPMEDIA digitaal te kunnen lezen.

duiken op iphone vipkiosk app

VIPKIOSK

De VIPKIOSK is momenteel alleen nog beschikbaar op Apple-ios apparaten. We verwachten de App binnen 14 dagen ook op Android te kunnen lanceren.

Lees hier hoe je de App download en gebruikt:

  1. Download de App op je iPad of iPhone hier  of voor Android hier.
  2. Ga in de App naar Account en druk op Inloggen.
  3. Kies onderaan voor Account aanmaken.
  4. Kies het e-mailadres waarmee je de App wil gebruiken.
  5. Maak een wachtwoord aan. Een sterk wachtwoord bestaat uit 8 tekens: 6 letters (1 hoofdletter), 1 cijfer en 1 teken (bijv *,#,$)
  6. Voer je abonneenummer in. Deze vind je op het adresetiket van je magazine. Als je je abonneenummer niet weet, mail dan onder vermelding van je postcode en huisnummer naar digitaal@vipmedia.nl.
  7.  Sluit tot slot af met je postcode (cijfers en letters (NL) aan elkaar)
  8. Je kunt nu inloggen in de App met je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft je account niet via de mail te activeren.
  9. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle DUIKEN uitgave die in de App zitten op een rij.

Vragen over de VIPKIOSK?

Vragen? Kijk eerst op de “meest gestelde vragen” pagina op de website van VIPMEDIA. Mail daarna naar: digitaal@vipmedia.nl.

Abonnement

Nog geen abonnee van DUIKEN magazine? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen op de site en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.