Schouwen-Duiveland is het duikwalhalla voor zout water en beschikt over de meeste duikplaatsen in Noordwest-Europa. De locatie van duikcentrum De Grevelingen in Scharendjke is daarom subliem te noemen.

Je hebt het grootste assortiment duikartikelen in de regio Zuidwest- Nederland. Vertel!

Wij hebben ruim 2.000 vierkante meter aan duikwinkel met de beste A-merken als Fourth Element, Bare, Scubapro, Suunto, Mares en nog veel meer. Ben je op zoek naar duikmaterialen van de beste kwaliteit? U vraagt, wij hebben het.

Volgens jou is duikcentrum De Grevelingen toonaangevend als het gaat om duikopleidingen. Waarom?

We bieden opleidingen aan van een aantal grote organisaties, onze opleidingen bevatten meer buitenduiken dan bij andere duikscholen en bij beginnersopleidingen duiken onze instructeurs telkens met één deelnemer tegelijk. Daarnaast leiden we op van beginner tot instructeur.

Duikcentrum De Grevelingen beschikt niet alleen over gekwalificeerde instructeurs, maar ook over een Instructor Trainer van SSI, DAN, PADI-Staf instructeurs en een Instructor Certifier van de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Hoe ver is het rijden naar de populaire duikstekken?

Alles is met de auto aan te rijden. De kortste duurt 5 minuten en de langste 15 minuten. De volgende duikstekken kan je met ons bezoeken; de Nieuwe Kerkweg, Den Osse Haven, Haven van Scharendijke, Dreischor, Plompe Toren en de Zeelandbrug.

Jouw broer runt de camping naast het duikcentrum?

Ja, wij hebben een camping vlak bij het duikcentrum. Een weekendje duiken met de duikclub of samen met je gezin een weekje eruit, bij ons zit je aan het juiste adres én aan het water!

Wat maakt jullie uniek?

De persoonlijke aanpak, een dag extra voor de cursus, een-op-een lesgeven en flexibel in de planning. Ook zijn we zeven dagen in de week geopend.

Anderen lezen ook:  Het Great Barrier reef valt letterlijk stil

Hebben jullie nog leuke toekomstplannen?

We zouden graag het duikcentrum uitbreiden naar de rechterzijde en daar een extra grote winkelruimte of horeca willen creëren.

Duikcentrum De Grevelingen

Eigenaar: Martijn Hanson

Opleidingen: NOB, PADI, SSI, DAN

Faciliteiten: verkoop en verhuur materiaal, camping

Vulstation: 200 en 300 bar gekoeld (binnen), buiten ongekoeld

Website: www.de-grevelingen.nl en www.divevalley.com