Een duikvakantie naar de schitterende Malediven lijkt voor weinig mensen weggelegd, maar niets is minder waar. Door de uitgebreide samenwerking tussen Emperor Maldives en Diving World stap je namelijk al voor fantastisch lage prijzen aan boord van een luxe liveaboard!

Zes van de beste boten in de Malediven

Een liveaboard rond de Malediven is een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken. Emperor Maldives is de meest uitgebreide vloot op deze paradijselijke bestemming met zes luxe boten en fantastische service aan boord. Iedere dag maak je minimaal drie duiken naar de mooiste plekken rond de atollen, geniet je van heerlijke maaltijden en relax je op het zonnedek. Wat wil je nog meer? Hoewel de kwaliteit en gastvrijheid op iedere boot van gelijke waarde is, verschillen de boten juist qua uitstraling en sfeer. Van de super-de-luxe Emperor Serenity met plek voor 26 gasten tot de meer intieme Emperor Atoll, er is voor ieder wat wils.

Manta’s, walvishaaien, rifhaaien en kleurrijk koraal…

Emperor Maldives biedt zes vaarroutes in verschillende periodes van het jaar. Deze liveaboard routes staan nooit helemaal vast. Dagelijks beslissen namelijk de kapitein en gidsen aan de hand van de weersomstandigheden welke duikstekken bezocht gaan worden.

Manta’s, walvishaaien, rifhaaien, roggen en dolfijnen, maar ook lagunes, kanalen, pinakels en kleurrijke koralen maken de Malediven een must voor duikers. Een van de hoogtepunten tijdens een liveaboard zijn de zogenaamde manta poetsstations. Voor een welverdiende spabehandeling zwemmen de fotogenieke roggen naar één van de stations om zich te laten wassen door vele poetslipvissen. Ben je op de goede plek, dan lijken de manta’s sierlijk over je heen te zweven!

Anderen lezen ook:  Film "De Nieuwe Kust" binnenkort in première

Ook zijn er in het gebied rond de Malediven honderden walvishaaien geregistreerd. En omdat de Maldivische populatie van deze soort haai niet migreert is de kans groot dat je er één of meerdere spot tijdens je liveaboard reis. Voor ontmoetingen met verpleegsterhaaien duik je rond Vaavu Atol. Met een beetje geluk blijft het niet eens bij één haai, maar zwemmen er hele scholen voorbij! Écht spectaculair is een nachtduik.

Diving World nu dé officiële partner van Emperor Maldives

Al jarenlang is Diving World nummer één vertegenwoordiger van Emperor Maldives in de Benelux en daarom hebben wij onze samenwerking uitgebreid! De mooiste Emperor liveaboards rond de Malediven boek je vanaf nu exclusief met ANVR, SGR én Calamiteitenfondsgarantie bij Diving World. En dat is niet alleen geweldig voor ons, maar ook voordelig voor jou!  Je boekt nu namelijk een fantastische liveaboard met Emperor Maldives al voor superscherpe prijzen aan boord van een luxe liveaboard!

Website: Diving World