Hoe relaxed is dat! Je stapt aan boord en het enige dat je mee hoeft te nemen, is je zwembroek. Miss Ann Boat Trips zorgt voor de rest! Op een luxe jacht vaar je naar Klein Curaçao waar je in alle rust de prachtige duikstekken kunt verkennen rondom het eiland.

Jullie hebben een heuse vloot!

Miss Ann boat trips is een familiebedrijf dat in 1986 is opgericht door Pieter en Solange van der Vlies. Samen hebben ze drie kinderen gekregen, waarvan eentje nu het bedrijf heeft overgenomen om door te zetten. Jonathan van der Vlies runt nu samen met zijn vrouw Nanke en een fantastische team de business op Curaçao.

De vloot bestaat uit de ‘Serendipity’ een luxe yacht die tot 80 personen neemt en de ‘Second Chance’ voor duiktrips, vistrips en andere privéactiviteiten. De Serendipity vaart vijf keer per week uit naar Klein Curaçao. Door de snelheid van de yacht ben je met een uurtje op het eiland. De Second Chance is beschikbaar voor privétrips en duiktrips.

Wat voor faciliteiten hebben jullie?

Op Klein Curaçao hebben we een beach house met voldoende schaduw, zoetwaterdouche, toiletten en strandbedden. Daarnaast hebben we een duikschool en massagefaciliteiten. Geen struggle om je duikspullen mee te nemen, want we hebben alles beschikbaar op het eiland.

Wat voor soort duiken bieden jullie aan?

Dagelijks varen we uit naar klein Curaçao en zijn een of twee tank duiken mogelijk. Beach dives als shore dives. En als de zee rustig is, nemen we de geavanceerde duikers mee naar de oostkant van het eiland. Kees, onze duikinstructeur, biedt beginners tot advanced duiken aan. Kinderen vanaf twaalf jaar kunnen ook het magische onderwaterwereld van Klein Curaçao bewonderen.

Anderen lezen ook:  Stoppen met het gebruik van staalslakken is op dit moment niet mogelijk

Jullie huisrif bevindt zich dus op Klein Curaçao!

We hebben Pieters huisrif voor de deur. Klein Curaçao staat ook bekend om de drop-off. Langs de gigantische wand rond het eiland vind je talloze koralen, vissen en andere zeedieren. Vaak zwemmen er ook schildpadden langs en met geluk spot je dolfijnen.

Klein Curaçao is sowieso een prachtige plek om te duiken. Er is een abundance aan koraal en vis. Iedere plek, of het nou de noord-, oost-, zuid- of westkant is, ziet er mooi uit. Ieder stuk heeft zijn ‘woud’ van koralen, wat het zo gaaf maakt.

Website: www.missannboattrips.com

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN op Curaçao

Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao