SeaLife introduceert de nieuwe Micro 3.0 onderwatercamera, de nieuwste en derde generatie van de populaire permanent afgesloten Micro camera series. De camera is Geheel waterdicht geseald. Geen klepjes, deksels of afsluitingen met O-ringen om in te vetten of te onderhouden, dus totaal geen zorgen over mogelijke waterschade of het vollopen van de camera.

SeaLife Micro 3.0

Net als zijn voorlopers heeft de Micro 3.0 een ergonomisch, degelijk, maar toch compact ontwerp met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en menu’s. De camera heeft een 16 megapixel Sony® CMOS-beeldsensor en biedt 4K ultra high definition video.

Omdat hij permanent is geseald, heeft de Micro 3.0 een grote batterij met een capaciteit van meer dan 3 uur, goed voor een hele dag duiken en heeft hij 64 GB intern geheugen om duizenden foto’s en vele uren aan video van je gehele duikvakantie op te slaan.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de camera begint met de drie brede pianotoetsen die gemakkelijk te bereiken en te bedienen zijn, zelfs met duikhandschoenen aan.

De Easy Setup-functie van de intuïtieve camera leidt je snel en eenvoudig door de juiste instellingen op basis van de gebruikte opnameomgeving, diepte en belichtingsaccessoires.

Handmatige witbalansaanpassingen

Terwijl de Micro 3.0 de verwarring en het gedoe met camerabesturingen wegneemt waarmee  de meeste je onderwatercamera’s teisteren, heeft de Micro 3.0 een gemakkelijke optie voor het selecteren van onderwaterbeelden met handmatige witbalansaanpassingen en de mogelijkheid om beelden vast te leggen in RAW-formaat, voor degenen die hun afbeeldingen later willen bewerken. Eenvoudiger dan dit kan het niet.

Met de ingebouwde groothoeklens van 100 ° kan de duiker dicht bij de onderwerpen komen, terwijl alles in beeld blijft. Daardoor kan met behulp van de belichtingsaccessoires als de sealife Sea Dragon videolampen de onderwaterkleuren van het onderwerp veel beter tot zijn recht komen op de opnames.

Anderen lezen ook:  Onder de indruk van de Um El Faroud

De Micro 3.0 heeft een wifi functie, zodat draadloos de foto’s en video’s bekeken kunnen worden, gedownload en gedeeld met een smartphone of tablet doormiddel van de gratis Micro 3+ app, die beschikbaar is in Google Play of Apple App Stores.

De Micro heeft een timelaps functie waarmee je kan fotograferen met vaste tijdsintervallen en deze is te bewaren als een videobestand of als een reeks stilstaande beelden. Tevens heeft hij ook een Snelle burst-modus die een reeks stilstaande beelden met volledige resolutie vastlegt met snelheid van 10 frames per seconde.

Micro 3.0

LCD-kleurenscherm

Het grote 2,4K TFT LCD-kleurenscherm met een 260K resolutie maakt het vastleggen en bekijken van foto’s en video’s prettig en eenvoudig met deze compacte camera. Het formaat van de camera is handzaam en kan daardoor eenvoudig meegenomen worden in de zak van het jacket of gewoon in de hand.

Aan de onderzijde is een statief aansluiting voor de bevestiging van de accessoires of een selfie stick.

De Micro 3.0 is uit te breiden met diverse SeaLife accessoires, waaronder Sea Dragon foto- / videolampen en een 10x macrolens.

De Micro 3.0 camera wordt geleverd inclusief een polsband, USB-adapter, 3 ‘/ 90 cm USB-kabel en cameratasje. Optioneel is er ook een ‘Screen Shield’ te verkrijgen voor op het weergavevenster van de camera om deze te beschermen tegen vingerafdrukken en krassen.

De Micro 3.0 is als losse camera te verkrijgen, maar ook in twee complete camera- en verlichting set combinaties, één met de Sea Dragon 3000F Auto Light en de andere met twee Sea Dragon 2500F Lights. Beide sets bevatten onderwater videolampen met een egale, heldere en brede lichtbundel, die beiden heel veel licht en kleur aan zowel foto’s als  video’s toevoegt

Anderen lezen ook:  Rivierduiken Zwitserland

SL553 – Micro 3.0 Pro 5000 Duo Set

in termen van grootte en gewicht is de SeaLife Micro 3.0 Pro Duo 5000 Set misschien wel de meest compacte foto-/videosysteem dat ooit door Sealife is gemaakt.

De set bevat twee Sealife Sea Dragon 2500Flood  foto-/ videolampen die samen voor 5000 lumen zorgen. De warme lichtbron en kleurtemperatuur van de Sea Dragon 2500F werken uitstekend in combinatie met de Sealife Micro 3.0 camera

Het toevoegen van een tweede lichtbron aan de set zorgt voor uitgekiende belichting en geeft schitterende foto’s en verbluffende video opnames. Deze set wordt geleverd met twee Flex-Connect handgrepen op de ergonomisch gebalanceerde Flex-Connect dual-tray. Het gehele systeem wordt geleverd inclusief een pro duo bescherm tas.

SL552 – Micro 3.0 Pro 3000F Auto Set

Wanneer je de krachtige Sea Dragon 3000F Auto combineert met de Micro 3.0-camera, heb je het perfecte duo gecreëerd.

De heldere maar ook warme en kleurvriendelijke Sea Dragon videolamp heeft een brede en egale lichtbundel die de opnamehoek van de Micro 3.0 camera goed bedekt. De Sea Dragon 3000 Flood biedt een “Auto” -functie die, indien ingeschakeld, de lichtopbrengst automatisch aanpast op basis van de afstand tot uw onderwerp.

De set bevat een Flex-Connect enkele grondplaat en handgreep en zorgt voor gemakkelijke uitbreiding naar meer verlichtingsopties.

Micro 3.0 overzicht:

Item                 Omschrijving                                                             GMP

Anderen lezen ook:  Todi: The Ultimate Diving Experience

SL550              Micro 3.0 Compact Underwater Camera             €  719,00

SL552              Micro 3.0 Pro 3000F Set                                         € 1199,00

SL553              Micro 3.0 Pro 5000 Duo (2x 2500) Set                € 1499,00

Micro 3.0

Bekijk de nieuwe website: www.sealife-cameras.eu