Op maandag 3 december om 16:30u is de waterkraan door mevrouw Esther Heutink-Wunderich Wethouder van Gemeente Enkhuizen opengedraaid en daarmee is het vullen van het duikbassins van de nieuwe Duiktoren Enkhuizen gestart.
480 kubieke meter water wordt met een rubberen vulleiding met een diameter van 2,6 centimeter naar 10 meter hoogte onder een reguliere vuldruk op het waterleidingnet in het bad gepompt.
Prijsvraag
Hoe lang gaat het duren tot dat de bassins gevuld zijn?
Reactie
Stuur jouw antwoord vóór 20 december 2018 12:00 uur per e-mail in aan info@bc-opleidingen.nl onder vermelding van “Prijsvraag” en jouw naam en telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Winnaars zijn zij die met het antwoord het dichtst bij de uiteindelijke werkelijke vul-tijd zit. In week 1-2019 worden de winnaars bekend gemaakt.
Prijzen
Categorie beroepsduiker: 1 x gratis deelname voor één persoon aan onze cursus Duikmedisch Begeleider B2 herhaling (DMB-B2 HH).
Categorie sportduiker: 1 x één jaar lang gratis toegang tot de duiktoren Enkhuizen tijdens de voor de sportduiker nog vast te stellen openingstijden.

 

 

In februari zal het duikcomplex in Enkhuizen opgeleverd worden.

Disclaimer Maximaal één e-mail per persoon. De prijzen zijn niet persoonsgebonden. Per categorie is er één winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Aanvullende kosten (zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfskosten) zijn voor rekening van de winnaar. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Bekijk ook: Tuna Hästberg, ondergelopen ertsmijn in Zweden

Anderen lezen ook:  Anemoonvissen geven aan hoe giftig hun anemoon is