COLOFON

 

René Lipmann
Hoofdredacteur

 

René is hoofdredacteur en daarnaast professioneel onderwaterfotograaf. Hij is GUE Tech 2 en Full cave gebrevetteerd en duikt het liefst in koud water, grotten en op gave wrakken.

 

Judith Rietveld
Eindredacteur & Sales

Judith werkt sinds 2009 fulltime bij DUIKEN als eindredacteur. Ze is PADI en GUE gebrevetteerd en gaat regelmatig op pad voor haar werk om zowel in binnen- als buitenland te duiken.Ze heeft daarnaast het boek Duiken voor Dummies geschreven.

 

Carlo Vreugde
Researchjournalist

carlo vreugde

Carlo duikt al meer dan 10 jaar en vindt het prachtig om zijn duikvaardigheid te verbeteren. Voor DUIKEN doet hij altijd veel vooronderzoek voordat hij gaat schrijven. Dit komt voort uit zijn dagelijks werk als onderzoeker bij een Management & Consulting bureau waarvoor hij nationale en internationale presentaties geeft. Verder geeft hij Masterswimming training bij zijn lokale zwembad omdat hij vroeger wedstrijden zwom in Amerika. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen die werkzaam zijn in Engeland. Carlo duikt in Nederland en in het buitenland waar hij bronmateriaal verzameld en met veel energie en toewijding artikelen voor ons schrijft.

 

Sander Evering
Techduikspecialist- en redacteur

Sander is GUE-instructeur en schrijft maandelijks de rubriek Techschool. Hij heeft zijn eigen bedrijf Dive Solutions en test de nieuwste techduikmaterialen voor DUIKEN. Hij is daarnaast vaste buddy van René voor techduikreportages.