Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

International OCEAN FILM TOUR VOL. 7

maart 9 @ 20:00 - maart 17 @ 23:00

€17,90
OCEAN FILM TOUR

De wijde wereld van de oceanen op het witte doek: de Int. OCEAN FILM TOUR laat, bij jou in de buurt, de fascinerende schoonheid van de oceanen zien. Laat je inspireren door een programma, bestaande uit 5 korte films met een totale speelduur van ongeveer twee uur.

Spannend zeilavontuur

Met de onstuitbare surfster Bethany Hamilton als boegbeeld en met een spannend zeilavontuur in de hutkoffer, steekt het programma 2020 van wal. Centraal staat spectaculaire watersport, sociale betrokkenheid en, zoals altijd, de bescherming van de oceanen: het pakkende portret over marien fotograaf Mike deGruy toont een leven vol liefde voor de natuur en de oceanen en een vastberadenheid om onvermoeibaar door te knokken voor de bescherming ervan.

Première 9 maart in Scheveningen

Begin maart 2020 start de Int. OCEAN FILM TOUR VOL. 7 in Duitsland en gaat aansluitend op tournee door tien landen met meer dan 200 voorstellingen. Het gehele programma, met toelichting en loterij, duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur.

In veel plaatsen wordt de Int. OCEAN FILM TOUR door milieubeschermingsorganisaties en milieuactivisten begeleid, die informatie geven over wat je als individu kunt doen om de wereldzeeën en haar bewoners te helpen beschermen.

PREMIÈRE NEDERLAND: 9 MAART 2020, LOURDESKERK SCHEVENINGEN, DEN HAAG

Programma: WWW.OCEANFILMTOUR.COM

Gegevens

Begin:
maart 9 @ 20:00
Einde:
maart 17 @ 23:00
Kosten:
€17,90
Website:
https://nl.oceanfilmtour.com/nl

Organisator

Ocean Film on Tour
Website:
https://nl.oceanfilmtour.com/nl

Locatie

Lourdeskerk Scheveningen
2E Messstraat 108
Den Haag, 2586 XG Nederland
+ Google Maps