Six Senses Laamu is het enige resort in het Laamu Atoll, Maladiven en ontvangt normaal gesproken haar studenten op het prachtige resort zelf. Helaas is dat momenteel niet mogelijk, maar niet getreurd! Je kan de 10 weken durende cursus nu vanuit huis volgen. 

Six Senses Laamu

Door middel van korte video’s en demonstraties van activiteiten (Engels) hoopt Six Senses Laamu zo hun cursusmateriaal toch over te kunnen dragen. De cursus is voor iedereen en geschikt voor alle leeftijden.  Elke week wisselt het team af tussen de introductie van manta’s, koralen, schildpadden en rifvissen.

Bredere onderwerpen gaan over wetenschappelijk onderzoek en over duurzaamheid. Het programma helpt bij het begrijpen van marine biologie en het belang van marine behoud.

cursus

Cursus online

Het lesmateriaal blijft online – www.sixsenses.com/en/at-home-with-six-senses, zodat families de cursus kunnen starten wanneer hen dat uitkomt. De eerste module is maandag 13 april gestart. 

Ook kun je je ‘huiswerk’ opsturen per mail naar : marine-laamu@sixsenses.com.

Elke sessie wordt geleid door één van de tien biologen, ieder met zijn of haar eigen specialiteit op het gebied van marine wetenschap en wetenschapscommunicatie als deel van hun werk met het Maldives Underwater Initiative (MUI).

Anderen lezen ook:  Orka’s zwemmen eindje mee met Nieuw-Zeelandse vrouw