De Nederlandse touroperator Diving World biedt voornamelijk Dive&Drive vakanties aan op Curaçao. Dive&Drive? Jazeker! In het westen zijn talloze schitterende kantduikstekken.

«Voor een echte Dive&Drive vakantie zit je in het westen helemaal goed»

Jullie bieden vooral duikpakketten in het westen aan van Curaçao? Het gehele gebied ten westen van Willemstad heeft fantastische kantduikmogelijkheden. Ook hier ga je, net als op Bonaire, met je eigen pick-up truck op zoek naar de mooiste kantduikstekken. Voor bootduiken moet je ten oosten van Willemstad zijn, maar voor een echte Drive&Dive vakantie zit je in het westen helemaal goed. Het voordeel van Curaçao is dat de meeste kantduikstekken gemakkelijk te bereiken zijn vanaf een zandstrand, gelegen in een van de vele prachtige baaien van het eiland.

Wat voor type reizen zijn er mogelijk?

Complete pakketreizen inclusief vlucht, verblijf, transfers, autohuur én een ongelimiteerd duikpakket. Je kunt dus duiken waar, wanneer en zo vaak je dat zelf wilt. Over het algemeen zijn de accommodaties van waaruit wij de Drive&Dive vakanties aanbieden kleinschalige en comfortabele appartementen, met of gelegen nabij een duikschool.

Wat maakt Diving World uniek?

Als enige duikreisorganisatie zijn wij een officiële partner én agent van TUI, waardoor we tegen ontzettend goede en scherpe prijzen fantastische duikreizen kunnen aanbieden. Daarnaast kennen wij de bestemming zeer goed, waardoor we goed, eerlijk en gepast advies kunnen geven. Tevens vallen al onze reizen onder de garanties van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De drie belangrijkste bouwstenen voor een onbezorgde reis naar Curaçao!

Website: www.divingworld.nl

Bekijk ook: Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao

Anderen lezen ook:  Een goede dag voor Nederlandse Haaien