Zin gekregen om te gaan wrakduiken na onze top 10 in DUIKEN april? Manta Diving Center is de perfecte uitvalsbasis om de mooiste wrakken te verkennen. En ze hebben verstand van zaken: al 22 jaar is dit familieduikcentrum gevestigd op het eiland Vis en kent de wrakken als geen ander!

«Onze boten zijn uitgerust met liften.»

Vertel eens iets over Manta Diving Center?

Je vindt ons op het hoofdstrand, vlak naast de zee. Al het duikmateriaal kun je bij ons huren, van recreatief tot technisch. We hebben ook onderwaterscooters en CCR- materialen. Je duikspullen laat je na de duik gewoon bij het duikcentrum om het te laten drogen. Ook beschikken we over een eigen vulstation met nitrox, trimix en zuurstof. In de gezellige lounge kun je nakletsen over de duik. Ook hebben we een eigen restaurant, enkel voor onze duikende gasten. Daar kun je terecht voor ontbijt, lunch of diner.

Manta Diving Center

Manta Diving Center

Wat voor soort duiken organiseren jullie?

Bij ons in de buurt liggen 20 wrakken op 7 tot 120 meter diepte. De ideale plek dus voor recreatieve en technische duikers! We hebben drie aluminium catamarans en we maken maximaal vier duiken per dag. De B-17 is de meest populaire duikstek. Dit is een Amerikaanse bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog. Het vliegtuig was betrokken bij een bommissie en landde op het water vanwege een motorstoring. Het wrak ligt op een diepte van 70 meter.

Technisch duikers kunnen dus ook bij jullie terecht?

Jazeker, we hebben alles in huis voor technische en CCR-duikers. Wil je met een ervaren gids de meest indrukwekkende wrakken op diepte verkennen? Of ga je liever mee op wrakkenjacht met een sidescan sonar? Het kan!

Anderen lezen ook:  Naar beneden getrokken door heftige stroming

Manta Diving Center

Wat maakt jullie duikcentrum uniek?

Allereerst zijn onze boten uitgerust met liften, dus we doen al het zware werk voor je. Duikcilinders worden bijgevuld op de boot, dus het is niet nodig om ze in en uit de boot te laden. Je uitrusting kan tijdens je duikvakantie bij ons aan boord blijven. Wij zorgen voor een heerlijk onbezorgde, maar indrukwekkende duikvakantie!

Meer info Manta Diving Center: www.crodive.info

Bekijk ook: Duiken in de bron van rivier Gacka in Kroatië

 

TradeTracker