Garminfotostory


Wij willen je duikfoto’s zien! Wat zijn we er aan toe! Heb jij een gave serie van drie onderwaterfoto’s die samen een verhaal vertellen? Van je heerlijke duikvakantie? Die encounter met dolfijnen? Je mooiste wrakduik? Van de ‘om de hoek duik’ met sepia’s? Dan nomineert DUIKEN jou nu om je fotostory met ons te delen. 

Win de superhoofdprijs, een Garmin Descent Mk2 duikcomputer watch

Doe je mee? Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: de Garmin Descent® Mk2 duikcomputer in horlogeformaat ter waarde van € 1.299,99! Een deskundige jury beoordeelt welke fotograaf met zijn fotostory de hoofdprijs in ontvangst mag nemen.

Meedoen kan vanaf 17 juni tot en met 29 juli 2021. Je kan per upload 1 foto inzenden, dus in totaal 3x een upload doen om mee te dingen.

Mijn foto uploaden
Mijn foto uploaden

Voorwaarden #garminfotostory

Upload drie onderwaterfoto’s die je verhaal vertellen! Meedoen kan vanaf 17 juni tot en met 29 juli via www.duiken.nl/story. Vermeld je naam in de bestandsnaam van de foto’s (maximaal 4 MB). Uiteraard is dit een wedstrijd voor amateurs; professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. Je mag alleen foto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Een deskundige jury selecteert de winnaar en beslist wie de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Door deel te nemen, geef je de redactie het recht om jouw foto te gebruiken op de website www.duiken.nl, onze facebookpagina, DUIKEN-nieuwsbrief en in DUIKEN Magazine.