Droogpak lek? Seals of rits vervangen? Voor reparatie van je droogpak kun je terecht bij Totally Scuba in Enkhuizen. Totally Scuba is specialist op het gebied van droogpakken en thermische bescherming en beschikt over een eigen reparatiecentrum met plakwerkplaats en atelier.

Ook voor verkoop van droogpakken en onderkleding kun je bij Totally Scuba terecht. Totally Scuba is dealer van merken als Fourth Element, BARE, Ursuit, Northern Diver en Subworx en produceert in eigen atelier neopreen droogpakken van het merk Subsea.

Reparatie droogpak

Op afspraak kun je je droogpak ter reparatie inleveren in Enkhuizen of per post toesturen. Totally Scuba kent korte doorlooptijden. Het vervangen van seals is gemiddeld genomen binnen 10 werkdagen gereed. Bij spoed kan dat vaak zelfs sneller.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de eisen van de fabrikant, met de juiste materialen. Je ontvangt een reparatierapport en Totally Scuba biedt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Totally Scuba

«Voor ons telt alleen een tevreden klant,» aldus Peter Dahler van Totally Scuba. «Wij bieden daarom altijd service en maatwerk en sluiten aan op wat de klant zoekt en onder water doet of gaat doen.

Plan je duik en duik je plan’ heb ik altijd geleerd, maar het is even belangrijk dat je materiaal past bij dat plan en dat je niet investeert in overbodige luxe.

Maatwerk

Datzelfde maatwerk geldt bij reparaties: als je nat wordt in je droogpak, klopt er ergens iets niet. Soms is het overduidelijk waar het probleem zit, maar vaak ook niet. Wij speuren de oorzaak op en pakken het probleem aan.

Anderen lezen ook:  Metalsub KL1242 kabellamp: twee keer zoveel lichtopbrengst

Waar wenselijk laten wij klanten in eigen huis een droogpak testen of speuren wij samen met hen onder water lekkages op. Wij zijn letterlijk en figuurlijk niet voor één gat te vangen: we vinden altijd een passende oplossing.»

totallyscuba.nl

Totally Scuba