Caroline Gamache en haar partner Vincent kwamen als gast al vaak op het Coral Paradise Resort. Ze raakten er verliefd op en toen ze de kans kregen kochten ze het zelf. Tijd voor een interview. 

Hoelang zijn jullie al eigenaar van Coral Paradise Resort?

Het resort is gebouwd in 2008. Wij kochten het over in 2015 en we hebben in 2022 alles verbouwd. Coral Paradise biedt een geweldige locatie en een makkelijke toegang tot de beste duik- en snorkelstekken ter wereld. We bieden fantastische faciliteiten, zonder drukke menigte en daarnaast een fijne relaxte atmosfeer. En dat alles op een paar stappen verwijderd van de oceaan. Met de beste duikfaciliteiten voor de deur en heerlijke restaurants is een verblijf bij Coral Paradise Resort onvergetelijk. 

Vertel eens iets over de accommodaties? 

We hebben acht identieke kamers, die allemaal een fantastisch uitzicht op het zwembad hebben. Het zijn allemaal studio’s met een king size bed of met twee twin XL bedden. Allemaal hebben ze een woongedeelte, mooie eethoek, een privé-patio met zonnebedden, een tafel en stoelen. Daarnaast nog een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken.  

En de faciliteiten? 

Ons rustige, rookvrije resort bestaat al meer dan 15 jaar. Er is een heerlijk zwembad met zonnebedjes, een barbecueplaats en een afgesloten parkeerplaats voor al onze gasten. We hebben een kleine winkel, waar de nodige duik- en vakantiebenodigdheden gekocht kunnen worden. Voor duikers hebben we spoelbakken voor de duikuitrusting en een grote beveiligde opslagruimte voor het materiaal. De kamers zijn voorzien van een eigen kluis en een wasrek om de spullen te drogen. 

Anderen lezen ook:  De huisriffen van Dive Friends Bonaire 

Wat maakt Coral Paradise Resort aantrekkelijk voor duikers? 

Zowel Vincent als ikzelf zijn duikers die regelmatig verbleven in Coral Paradise voordat we het kochten. Daarom weten we ook wat onze gasten graag willen. Het is een rustig resort met alle benodigdheden en de duikmaterialen van onze gasten zijn bij ons in goede handen. 

Ook kunnen wij vooraf al een huurauto regelen en duikpakketten samenstellen met samenwerkende duikscholen. Of je nu wilt kant- of bootduiken of allebei; wij regelen het, net zoals het papierwerk! Wij bieden onbeperkt duikflessen te huur aan, waardoor je kunt duiken van vroeg in de morgen tot en met de nachtduik. Freedom at it’s best! De tanks worden dan bij ons bezorgd, waardoor je er niet mee hoeft te slepen. 

Jullie hebben een prachtig huisrif.  

Jazeker! The Cliff en dit is een favoriet rif bij de bezoekers van Bonaire. Makkelijk toegankelijk, grote variëteit aan vissen en onderwaterleven. En zeldzaam voor Bonaire: een drop-off. Het is hier ook fantastisch snorkelen. En dat allemaal recht voor de deur! 

Wat maakt jullie uniek? 

Wij zijn het nummer 1 hotel op Bonaire volgens Tripadvisor. Voornamelijk vanwege onze service, hulp en kennis die we bieden voor duikers.  Daarnaast kennen we de duikstekken, de restaurants en het eiland op ons duimpje. Ons resort is geweldig gelegen tussen vele duikwinkels, restaurants en de duikstekken. We verzorgen huurauto’s en verzorgen de transfers van en naar de luchthaven.  

En jullie regelen ook andere activiteiten? 

Naast het duiken kunnen wij voor onze gasten nog veel meer activiteiten regelen. Denk aan paardrijden, windsurfen, kiten, kajakken door de mangroves of vogelfotografietochten. Het feit dat we veel terugkerende gasten mogen ontvangen, is voor ons een teken dat we het goed doen. We ontmoeten graag weer onze trouwe gasten, maar verwelkomen ook heel graag nieuwe gasten. En dan heerlijke gesprekken voeren over duiken, reizen en al dat andere moois! 

Anderen lezen ook:  Het gevaar van decompressieziekte

www.coralparadise.com