Net een klein jaar bestaat Diverse Divers en het is nu al een succes; met hun boot Diversity bezoeken ze de mooiste duikstekken van Aqaba. Wil je ook wat van het land zien? Dat regelen zij ook: maak een indrukwekkende dagtocht naar de verborgen oude stad Petra of de woestijn Wadi Rum.

«Duik vanaf onze luxe boot en bezoek Petra: wij regelen alles!»

Wat is jullie uitvalsbasis?

Ayla Oasis Resort, waar alle voorzieningen zijn als hotels, restaurants, bars en prachtige landschappen. Met onze luxe jacht Diversity varen we dagelijks naar de mooiste duikstekken van Aqaba. Het schip heeft vier verdiepingen, vijf hutten, een ruime salon met airco en een bar voor warme of koude dranken.

Diverse Divers

Op het duikdek heb je alle ruimte en er zijn drie warme douches aanwezig. Dankzij het grote duikplatform op het achterdek, kunnen meerdere duikers tegelijk aan en van boord gaan. Je hoeft dus nooit te wachten! Diversity heeft drie aparte zonnedekken waar je heerlijk kunt relaxen.

Wat voor soort duiken bieden jullie aan?

Enkel bootduiken; dit is veruit de makkelijkste manier om de duikstekken van Aqaba te bereiken. Per dag maken we twee tot drie duiken, ook nachtduiken behoren tot de mogelijkheden. Opleiding volgen? Dat kan, van Open Water tot instructeur. Ook specialty’s, van onderwaterfotografie tot wrakduiken.

Diverse Divers

Hebben jullie een vast weekprogramma?

Nee, absoluut niet! We luisteren altijd naar de wensen van onze gasten en maken een passend programma op basis van het duikniveau.

Jullie verzorgen ook accommodatie?

Diversity heeft vijf comfortabele hutten en biedt plaats aan maximaal tien personen. En omdat ons zusterbedrijf één van de toonaangevende touroperators in Jordanië is, kunnen we alle soorten accommodaties voor je regelen tegen concurrerende prijzen.

Anderen lezen ook:  ’t Veenmeer in Tynaarlo, de mooiste zoetwaterplas?

Diverse Divers

Wat maakt Diverse Divers uniek?

Veiligheid staat voorop. We hebben hooggekwalificeerd personeel, er worden vijf talen gesproken en er is altijd een verpleegkundige aan boord.

Ook kunnen we met trots zeggen dat we de enige boot in Aqaba zijn die geen wegwerpproducten gebruikt. Daarnaast bestaan we uit drie zusterbedrijven; touroperator, transport en duikdiensten. We kunnen elke reis van A tot Z organiseren met hoge standaarden en concurrerende prijzen.

Meer info Diverse Divers: www.diverse-divers.com

Bekijk ook: Duiken met dolfijnen in de Golf van Aqaba