Divers Paradise Bonaire biedt duiken 24/7, 365 dagen per jaar in een ongerepte onderwateromgeving. Het is een bekroonde duikbestemming die geschikt is voor elk niveau. Bij de stand van Tourism Corporation Bonaire kun je terecht voor alle info over dit Divers Paradise.

«Bonaire is een onderwaterparadijs dat op je wacht»

Hoe kijken jullie terug op 2019? Wat was een groot succes?

Bonaire heeft 9 onderscheidingen gewonnen dit jaar. Bonaire werd ook gekozen tot nummer één voor Macro Marine Life, Fotografie, Snorkelen en Health and Marine Life. Ook vierden we de 40e verjaardag van ons beschermde National Marine Park.

Divers Paradise Bonaire

Op Bonaire zijn veel duikstekken?

Keus genoeg! 63 officiële duikplaatsen en 26 op Klein Bonaire, waarvan 54 kantduiken. Bonaire is een onderwaterparadijs dat op je wacht, met meer dan 350 vissoorten en 57 soorten zacht en steenkoraal. Bonaire is en blijft een unieke bestemming voor allen.

Wat zijn de plannen voor 2020?

Bonaire is altijd een wereldwijde leider geweest in het herkennen van de belangrijke aspecten en ontwikkelingen van duurzaamheid, evenals kansen voor duurzame economische groei. Bonaire was het eerste Caribische eiland met een beschermd Marine Park, met bescherming van de natuur als hoeksteen. Het worden van een Blue Destination is afgestemd op de cultuur, geschiedenis en het erfgoed van mensen op Bonaire die de oceaan hebben omarmd en beschermd voor hun levensonderhoud. Meer informatie over Blue Destination www.tourismbonaire.com/bonaire-blue-destination

Divers Paradise Bonaire

Wat gaan jullie op Duikvaker doen?

Bonaire zal op het Bonaire Plein vertegenwoordigd worden door AB Dive, Buddy Dive Resort, Dive Friends Bonaire, Hillside, Plaza Beach Resort, Tourism Corporation Bonaire, Turtle Conservation Bonaire, VIP Diving en Wannadive Bonaire. TCB zal een presentatie geven over Blue Destination om een beeld te geven van het doel voor de toekomst van Bonaire.

Anderen lezen ook:  Pijnstillers en duiken gaan niet samen

Website: www.tourismbonaire.com