Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reisinformatie avonden Duiken Indonesië en Filipijnen

15 januari 2019 @ 19:30 - 23:00

Ook in januari 2019 kun je weer alles te weten komen over het duiken in Indonesië en de Filipijnen tijdens de bekende duikreis informatie avonden van Dive&Travel.

Tijdens deze twee avonden kom je alles te weten over deze geweldige duikbestemmingen en ontvang je alle informatie over de resorts en het duiken ter plaatse. Dit alles met ondersteuning van schitterende foto’s en videomateriaal. Deze avonden organiseren wij in samenwerking met Magic resorts uit de Filipijnen en Murex Dive resorts Manado en Lembeh Dive resort uit de Lembeh Street in Indonesië.

De accommodaties die aan bod komen zijn het Murex, Bangka en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië en het Magic Island Dive Resort op Cebu en het Magic Oceans Dive Resort op Bohol in de Filipijnen. Twee fantastische duikbestemmingen met een uitdagend onderwaterleven en schitterende riffen.

Indonesië

Op dinsdag 15 januari komt Indonesië aan bod met het bekende Murex Resort, Bangka Island Resort en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië. Hier duik je op het Bunaken Nationaal park rond Bangka Island en de befaamde Lembeh Street. Tevens verteld Pim alles over de Passport to Paradise reis, een combinatie van de 3 resorts waarbij de transfers per boot worden gedaan. Met deze reis verlies je geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts omdat je onderweg duiken maakt op mooie, ongerepte locaties

Anderen lezen ook:  Ursuit Testdag bij Scuba Academie Vinkeveen

Filipijnen

Op donderdag 17 januari is het de beurt aan de Filipijnen. De Nederlandse eigenaren Arie en Desiree van Magic Resorts Filipijnen vertellen je alles over de twee resorts die ze beheren in Moalboal op Cebu eiland en Anda op Bohol eiland en de geweldige duikmogelijkheden.

Anderen lezen ook:  Blue Planet II Live in Concert

Wanneer: dinsdag 15 januari 2019 Indonesië en donderdag 17 januari 2019 Filipijnen. De aanvang van beide avonden is 19:30 uur. Locatie: ‘t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein

Aanmelden: De entree is gratis. Je kunt je via de e-mail: info@diveandtravel.nl of telefonisch: 033-4571594 aanmelden voor de informatieavonden. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.

Info: Kijk voor meer informatie op https://www.diveandtravel.nl/reis-informatieavonden-2019

Gegevens

Datum:
15 januari 2019
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Tags:
Site:
https://www.diveandtravel.nl/reis-informatieavonden-2019

Locatie

‘t Veerhuis
Nijemonde 4
Nieuwegein, Utrecht 3434 AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 606 4448
Site:
https://www.tveerhuis.nl/