Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop vinslagen door Sander Evering

30 januari 2019 @ 13:30 - 18:00

Vinslagen! Maar dan anders ;-) Wie de 'trilogie' van Sander Evering in ons magazine volgt, weet precies waar het over gaat. En voor iedereen die beter wil worden in vinslagen geeft hij woensdag 30 januari een workshop in de duiktoren van Enschede. Wat ga je doen? Je krijgt uitleg over je houding en ligging in het water voor de beste uitgangspositie. Daarna worden alle vinslagen behandeld, inclusief 'achteruit zwemmen'. Na de materiaalcontrole/afstelling gaat de les verder onder water in het 10 meter diepe zwembad. Met behulp van videoanalyse zal aan het eind van de dag je resultaat geëvalueerd worden. Er is maar beperkt plek, dus geef je snel op als je wilt meedoen. Wanneer: Woensdag 30 januari vanaf 13:30 uur Locatie: Duiktoren Enschede Info en opgave: sander@divesolutions.nl Foto: René Lipmann — bij DiveWorld.

Wie de ‘trilogie’ van Sander Evering in DUIKEN-magazine volgt, weet precies waar het over gaat. En voor iedereen die beter wil worden in vinslagen geeft hij woensdag 30 januari een workshop vinslagen in de duiktoren van Enschede.

Wat ga je doen?

Je krijgt uitleg over je houding en ligging in het water voor de beste uitgangspositie. Daarna worden alle vinslagen behandeld, inclusief ‘achteruit zwemmen’. Na de materiaalcontrole/afstelling gaat de les verder onder water in het 10 meter diepe zwembad. Met behulp van videoanalyse zal aan het eind van de dag je resultaat geëvalueerd worden.

Er is maar beperkt plek, dus geef je snel op als je wilt meedoen.

 

Wanneer: Woensdag 30 januari vanaf 13:30 uur

Locatie: Duiktoren Enschede

Info en opgave: sander@divesolutions.nl

Anderen lezen ook:  Symposium over duikveiligheid

Gegevens

Datum:
30 januari 2019
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Tags:
Site:
www.divesolutions.nl

Organisator

Dive Solutions
E-mail:
sander@divesolutions.nl
Site:
www.divesolutions.nl

Locatie

DiveWorld
Colosseum 72
Enschede, 7521 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
053 - 569 54 84
Site:
www.diveworld.nl
Anderen lezen ook:  GUE Marathon: alles over technisch duiken!