Scuba-Academie heeft alle wings van Halcyon en DirZone op voorraad, en ze weten waar ze het over hebben.

Alle medewerkers duiken zelf al jarenlang met wing en kunnen precies vertellen wat bij jou past. Van Halcyon zijn er vijf type wings beschikbaar, van 30 single tank tot 60 dubbel, en bij DirZone drie.

«Koop niet uit de doos, maar ervaar het eerst zelf. Wil je het verschil voelen tussen een single tank wing of een dubbel? Het kan allemaal,» aldus Cees den Toom, eigenaar van Scuba-Academie. «Veel mensen twijfelen welke wing bij hen past.

Het is dan ook zonde wanneer je later ontdekt dat het toch niet de juiste keus was. Want het is toch een behoorlijke investering!

Bij Scuba-Academie kan je rustig de wings testen en kijken welke het beste bij je past. Ga mee met onze bootduik en ervaar hoe het is onder water. Niet tevreden? Dan probeer je gewoon een andere! Op deze manier kun je écht beslissen of het iets voor je is en ga je met de juiste wing naar huis.»

wing

Zelf een wing testen?

Bel of mail met Scuba-Academie voor een afspraak. Samen met een professionele verkoper bekijk je in alle rust de verschillende wings, kun je ze passen en deze testen bij Zandeiland 4.

Of ga mee met een bootduik naar Zandeiland 8. Het testen is geheel gratis, koop je geen wing, dan betaal je enkel de bootduik.

Adres: Scuba-Academie, Achterbos 22b in Vinkeveen. Email: info@scuba-academie.nl Telnummer: 0297-212285.

www.scuba-academie.nl

wing

Ook interessant voor jou:

Test jouw nieuwe droogpak bij Demo Center Scuba-Academie

Lees gratis de digitale special DUIKEN in Nederland