Afsluiting van het WK-onderwaterfotografie in La Paz, Mexico.
 
Teleurgesteld over mijn resultaat maar weer een fantastische ervaring rijker. Sympathieke collega fotografen ontmoet en een hele leuke tijd gehad. De onderlinge sfeer was super en we hebben toffe duiken gemaakt. Dikke proficiat voor het Belgische team die maar liefst 5 top 10 noteringen hebben weggezet. Top gedaan Luc en Filip. Iedereen bedankt voor de support en de vele hele leuke berichtjes!!!
 
Nu verheug ik me weer op de thuiskomst want ik heb Cindy en m’n 2 lieve kids, Timo en Fenna, wel gemist!  Als ik rustig thuis ben, op zoek naar een mooie plek om een foto op te hangen…want dat visje, dat komt zeker MEGA GROOT aan de muur ????
 
Adios Mexico…
Marco Heesbeen
 
 
 
 
 

Anderen lezen ook:  Ik wil geen beginner meer zijn